Raoul Pal geeft update van zijn crypto portfolio

Real Vision-oprichter Raoul Pal zei dat hij nog steeds optimistisch is over de toekomst van crypto en dat hij zijn positie tijdens de bearmarkt aanzienlijk vergroot heeft.

In een interview met de Bankless-podcast gaf de voormalige Goldman Sachs-manager een portfolio-update en zei dat hij nog steeds zwaar heeft geïnvesteerd in een van de grootste rivalen van Ethereum (ETH). Hij zei het volgende:

“Ik verander er niet veel aan. Ik ben heel consequent in wat ik doe. Het is nog steeds ongeveer 80% Solana, een klein beetje Bitcoin en een handvol andere dingen die ik heb gekocht om de prijs te voelen. Ik noem ze niet op Twitter, want dan maakt iedereen je kapot en valt je aan… Eigenlijk is het hetzelfde portfolio dat ik heb gehad en ik verander het niet echt…

Ik heb niets verkocht, dus dat zegt iets. Ik heb [mijn portefeuille] waarschijnlijk met 30% -40% verhoogd in juni tot oktober.”

De Bitcoin (BTC)-bull, die verwees naar zijn voorspelling over crypto- en technologieaandelen als onderdeel van “The Everything Code”, zei dat alles in de rij staat voor een nieuwe bullmarkt, met een potentiële climax in 2026. Hij identificeerde valuta-ontwaarding en nieuwe kapitaal dat de ruimte binnenkomt als potentiële katalysatoren. Hij vervolgde met:

“[Crypto] ziet er vanaf nu erg optimistisch uit. Ik ben terughoudend om specifieke cijfers te noemen, maar dit jaar ziet er optimistischer uit dan ik had verwacht. Wat echt interessant is, is dat de Everything Code ook overeenkomt met het [logaritmische] kanaal…

Ze zijn allemaal consistent op verschillende manieren waarop u weer in- en uitstapt. Dus ja, het ziet er gewoon uit als een crypto cyclus, en het lijkt erop dat het zo zou moeten zijn. Ik denk niet dat het een pure functie van de vernedering is, want als dat zo was, zou de cyclus [2020-2021] nog groter zijn geweest. Het is een functie van de hoeveelheid kapitaal die beschikbaar is om de ruimte te verplaatsen, enz. Dus ja, het ziet er erg positief uit voor mij, en ik denk niet dat we ons zorgen hoeven te maken tot 2025.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!