Digitoads zal naar verwachting 20x in waarde stijgen. Waarom zien experts AltSignals als een betere investering?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu de crypto markten groen kleuren na recent bullish nieuws, hebben beleggers op de bearmarkt misschien bijna geen tijd meer om tegen lage prijzen in te kopen. Om erachter te komen waar in deze periode de beste kansen liggen, hebben experts de markt voor crypto presales geanalyseerd om veelbelovende projecten in een vroeg stadium te vinden.

Twee van de beste kansen in een vroeg stadium op dit moment zijn Digitoads en AltSignals. Beide projecten zullen naar verwachting een aanzienlijk rendement opleveren in de aanloop naar de volgende bullmarkt, dus de vraag is: welke zal het beste presteren?

De financiële instellingen komen eraan… zou dit de wereldwijde acceptatie van Web3-projecten kunnen stimuleren?

De crypto markt bruist weer na het nieuws dat Blackrock en verschillende andere grote financiële instellingen hun plannen voor een crypto-ETF hebben ingediend. Dit bullish nieuws heeft heel Web3 doen schrikken nu beleggers op de lange termijn hun koffers beginnen te pakken ter voorbereiding op de volgende verwachte bullmarkt.

Op dit moment zijn enkele van de grootste potentiële kansen te vinden in crypto presales. Veelbelovende projecten zoals Digitoads en AltSignals moeten hun token nog op de open markt vrijgeven, maar ze kunnen in deze vroege stadia tegen lage prijzen worden ondersteund.

Digitoads heeft tot nu toe meer dan $5,5 miljoen opgehaald en bevindt zich in fase negen van de crypto presale. Het project is een play-to-earn (P2E)-game die NFT’s gebruikt om volledige voogdij over de in-game-activa van spelers te bieden, en de vroege successen kunnen het in de loop van de tijd naar hogere prijzen leiden.

Ondertussen is AltSignals een door AI aangedreven trading toolkit die trading signals levert met een ongekende nauwkeurigheid. Het ASI token is momenteel beschikbaar in de presale voor slechts $0.015. Er wordt algemeen aangenomen dat dit project een extreem groot potentieel heeft voor toekomstige winsten dankzij de aangeboren utility ervan in Web3.

Wat is AltSignals?

AltSignals is een online trading community die voor het eerst is gelanceerd in 2017. Sindsdien heeft het platform enkele van de best presterende algoritmische indicatoren op de crypto markten vrijgegeven. AltAlgo™, de originele trading tool van AltSignals, heeft in 19 afzonderlijke maanden meer dan 10.000% rendement opgeleverd voor Binance Futures.

Het project is momenteel bezig met de ontwikkeling van een krachtige nieuwe AI-tool: ActualizeAI. De nieuwe trading stack zal de nauwkeurigheid en frequentie van de trading tools van AltSignals verder optimaliseren, gebruikmakend van machine learning om het slagingspercentage in de loop van de tijd continu te verbeteren.

ActualizeAI analyseert enorme hoeveelheden marktgegevens, waaronder prijsindicatoren en het sentiment onder beleggers. Om dit te doen, gebruikt het een combinatie van geavanceerde technologieën, waaronder natuurlijke taalverwerking (NLP) en voorspellende modellering. Hierdoor kan het voor AltSignals-gebruikers automatisch de markten scannen op de beste investeringsmogelijkheden.

Hoe werkt ASI?

ASI-tokens, momenteel beschikbaar voor $0,015 tijdens fase 1 van de AltSignals presale, bieden directe toegang tot ActualizeAI. Beleggers kunnen ook hun tokens staken om een passief rendement te verdienen en ASI gebruiken om te stemmen in bestuursvoorstellen van het kernteam van AltSignals.

Naast ActualizeAI biedt het nieuwe ASI-token een reeks voordelen in een gloednieuwe en exclusieve online trading community die bekendstaat als de AI Members Club. Beleggers die meer dan 50.000 ASI-tokens hebben, krijgen onbeperkte toegang tot zowel ActualizeAI als AI Members Club, wat eindeloze investeringsmogelijkheden biedt en de mogelijkheid om consistente winsten te maken op de crypto markten.

De AI Members Club biedt vroege toegang tot presale en privéverkoop voor veelbelovende crypto projecten. Er zullen ook trading toernooien worden georganiseerd waar de winnaars cryptoprijzen kunnen verdienen en leden in staat stellen om de nieuwste trading tools van AltSignals uit te testen in ruil voor ASI-tokenbeloningen.

Zal ASI $0,50 bereiken in 2025?

Naarmate algoritmische indicatoren steeds dominanter worden bij grootschalige financiële instellingen, wordt verwacht dat AltSignals een consistente toename van de vraag zal zien. De geavanceerde AI-toolkit zou de acceptatie van het ASI-token kunnen stimuleren, dat zich nu nog in de vroege presale fase bevindt.

Analisten verwachten dat ASI omhoog zal schieten zodra de presale is voltooid. De huidige prijs van $0.015 moet echt de voordelen weerspiegelen die beleggers halen uit het houden van het ASI-token, dat een reeks functies bevat die vakkundig zijn ontworpen om consistente winsten te genereren.

Naarmate meer crypto handelaren ActualizeAI gebruiken om krachtige tradingfuncties te krijgen, kan het ASI-token een hoogte bereiken van $0,75 – een rendement van 60x ten opzichte van het huidige niveau.

Wat is Digitoads?

Digitoads is een eenvoudig P2E-platform dat voor opwinding heeft gezorgd onder gamers in Web3. Het platform biedt leuke NFT-verzamelitems die vrij kunnen worden verhandeld op openbare peer-to-peer-marktplaatsen zoals Opensea. De NFT’s vertegenwoordigen kikkers in cartoon stijl met kledingstukken van verschillende zeldzaamheid.

Digitoads NFT’s kunnen in de loop van de tijd worden gekoesterd en gegroeid. Terwijl spelers tegen een kleine vergoeding hun Digitoads slaan en deze opvoeden tot volgroeide tekenfilms. Ook kunnen ze hun Digitoads verkopen op peer-to-peer-marktplaatsen en winst maken die wordt uitbetaald in crypto. Tot nu toe heeft de presale van Digitoads meer dan $5 miljoen opgebracht, omdat het de bedoeling is om het native token TOADS in de komende maanden te lanceren.

Zal Digitoads $0,94 bereiken in 2025?

De verwachting is dat TOADS, het native token voor Digitoads, aanzienlijke winsten zal boeken. Vroege prijsvoorspellingen hebben TOADS op het prijsniveau van $0,94 geplaatst – een stijging van 20x ten opzichte van de huidige waardering tijdens fase negen van de Digitoads presale.

Analisten hebben de leuke gameplay en deflatoire tokenomics van Digitoads benadrukt als reden om optimistisch te zijn. Meer en meer gamers kunnen zich aansluiten bij het Digitoads ecosysteem om mogelijk te profiteren van de tijd die in de game wordt doorgebracht, wat de prijs van TOADS omhoog zou kunnen drijven in aanloop naar de volgende bullmarkt.

Digitoads vs. AltSignals presale: wat is de betere koop?

Naarmate P2E-gaming steeds populairder wordt, zou Digitoads een sterke koop kunnen worden. AltSignals vertegenwoordigt echter een unieke investeringsmogelijkheid in Web3, omdat de geavanceerde trading tools de gebruikers de komende jaren kunnen helpen om consistente winsten te genereren. Het ASI-token biedt directe toegang tot een trading stack van industriekwaliteit, mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie. Voor beleggers die investeren in crypto die op zoek zijn naar AI-start-ups in een vroeg stadium in Web3, zou AltSignals de perfecte gelegenheid kunnen zijn. In dit stadium is het een grotere investering dan Digitoads.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!