XRP koers verwachting – Analisten bereiden zich voor op comeback, kan Ripple net zoveel stijgen als Bitcoin dit jaar?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De Ripple community wacht nog steeds met smart op de uitkomst van de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Er wordt nu al maanden gespeculeerd over een einde aan de rechtszaak, maar tot nu toe lijkt er hier nog steeds geen definitieve datum voor te zijn. Wat betekent dat voor de Ripple koers? 

In dit artikel kijken we naar de recente ontwikkelingen rondom Ripple, de XRP koers en bespreken we een viertal alternatieve cryptocurrencies voor investeerders die op korte termijn op zoek zijn naar een interessante belegging. 

XRP koers verwachting – Komt uitspraak rechtszaak er eindelijk aan, en wat betekent dat voor Ripple koers?

Er gaan al maanden geruchten over een uitspraak in het conflict tussen de SEC en Ripple, maar nog steeds is er geen antwoord op de vraag wanneer deze uitspraak zal plaatsvinden. Er is dan ook nog geen datum aan te stippen voor de uitspraak. 

Analisten en experts vallen ondertussen over elkaar heen met XRP koers voorspellingen, maar er is geen overeenstemming. Een deel claimt dat Ripple (XRP) nog veel meer waard kan worden. Kan Ripple net zoveel waard worden als Bitcoin? Dat lijkt onredelijk, maar er wordt wel gesproken over bijvoorbeeld het bereiken van de grens van $1 per XRP. 

Aan de andere kant is er bijvoorbeeld Max Keiser – bekend van TV en als fervent voorstander van Bitcoin – die voorspelt dat de SEC de rechtszaak gaat winnen, en dat Ripple hun XRP niets meer dan een Ponzi scheme is. Volgens hem is XRP daarom niets meer dan een shitcoin. Zijn woorden dienen echter ook met een korrel zout genomen te worden, gezien zijn duidelijk uitgesproken voorkeur voor Bitcoin als cryptocurrency. 

Beste alternatieven in afwachting van ontwikkelingen Ripple rechtszaak en de XRP koers

Het is voor de gemiddelde belegger haast onmogelijk om te zeggen wat er gaat gebeuren met de XRP koers, en of Ripple in staat is op korte termijn een comeback te maken. De afgelopen week is de koers zelfs aanzienlijk gedaald. 

Het kan daarom lonender zijn om eens te kijken naar een aantal van de beste nieuwe cryptomunten om op dit moment te kopen, die niet geplaagd gaan door rechtszaken en onzekerheid op de markt. Laten we eens de volgende vijf tokens bespreken: 

  1. SafeMoon 3.0 (SFM3.0) – Gloednieuwe Meme Crypto Token
  2. Wall Street Memes (WSM) – Beste Nieuwe Meme Crypto Token
  3. Thug Life Token (THUG) – Kleine Meme Crypto met Flash Presale
  4. Launchpad XYZ (LPX) – Leer Beter Traden in Cryptocurrencies
  5. Chimpzee (CHMPZ) – Vecht voor het behoud van Klimaat en Dier

>>> Direct naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Nieuwe crypto presales bieden alternatief voor XRP

De vijf tokens zijn allen crypto presales. Dat houdt in dat er nu al tegen een vaste prijs een deel van de tokens wordt aangeboden. Alle presales zijn toegankelijk voor iedereen, waarmee voorkomen wordt dat er in private sales al een groot deel naar whales is gegaan. 

Dit is eerlijk en zorgt voor een transparante community aan holders. Voordelen van deelnemen aan een presale zijn onder andere dat de token tegen een vaste prijs te koop is, en meestal met een mooi ‘korting’. Dit is een beloning voor het in vroeg stadium durven steunen van een nieuw project, dat net als beleggen in crypto uiteraard nooit zonder risico is. 

Lees hieronder over de beste nieuwe cryptomunten die we op dit moment aanraden:

1. SafeMoon 3.0 – Gloednieuwe Meme Crypto Token

SafeMoon, bekend van de indrukwekkende bull run in 2021, heeft onlangs SafeMoon 3.0 gelanceerd. De aankondiging op Twitter was duidelijk: “SafeMoon en SafeMoon 2 gemist? SafeMoon 3.0 is hier, en gaat naar de maan”. Het vroege koopvolume was indrukwekkend, met meer dan 150 transacties en een totaalvolume van meer dan $1 miljoen, op DexTools kun je de SafeMoon 3.0 koers volgen. SafeMoon, EverGrow (EGC) and HUH Token (HUH): 3 Cryptos of The Future  Whether We Like It Or Not

Maar SafeMoon 3.0 is meer dan alleen een crypto token. Het is een innovatief platform dat een aantal gedecentraliseerde apps (dApps) heeft ontwikkeld, ontworpen om de wereld van Web3 toegankelijker te maken. Deze dApps zorgen voor meer transparantie, veiligheid en efficiëntie, wat belangrijk is in de snel groeiende wereld van crypto.

Een van de belangrijkste kenmerken van SafeMoon 3.0 is de SafeMoon SWaP. Dit is een plek waar je crypto kunt kopen, verkopen en ruilen. Het is een belangrijk onderdeel van het SafeMoon 3.0 platform en een grote stap voorwaarts in de wereld van crypto.

Daarnaast introduceert SafeMoon 3.0 de SafeMoon Bridge. Dit is een functie die cross-chain functionaliteit mogelijk maakt. Met de SafeMoon Bridge kunnen gebruikers hun tokens naadloos tussen verschillende blockchains verplaatsen. Dit is een grote doorbraak in de wereld van crypto.

Kortom, SafeMoon 3.0 is niet zomaar een meme crypto token. Het is een platform dat de wereld van Web3 opent voor iedereen. 

Op het moment van schrijven heeft SafeMoon 3.0 een lage market cap van ongeveer $100k. Dit kan het perfecte moment zijn om in te stappen bij SafeMoon 3.0. 

>>> Direct naar SafeMoon 3.0<<< 

2. Wall Street Memes (WSM) – Beste Nieuwe Meme Crypto Token

Volgens velen is dit de crypto presale van het moment. Wall Street Memes is een project dat is ontstaan in de nasleep van de /r/WallStreetBets gekte van 2021 waarbij verschillende aandelen door grote groepen beleggers bewust de lucht in werden geschoten door massaal te investeren, terwijl een groot deel van de markt in eerste instantie juist gegokt had op een daling van de aandelenkoers. 

Hierdoor ontstond een domino-effect waarbij deze ‘gewone’ beleggers soms in een klap rijk werden, terwijl bijvoorbeeld veel fondsen en whales die short waren gegaan hun inzet verloren. Het was daarmee een duidelijk signaal van de kracht van online community’s. 

Na afloop bleef de beweging samenkomen op het internet, en dan met name op sites zoals Reddit, Twitter en Instagram. Onder andere via de socialmediakanalen van Wall Street Memes, die inmiddels meer dan een miljoen volgers hebben. 

Wall Street Memes plaatst continu nieuwe memes online over de financiële wereld, die vaak viraal gaan. Vaak worden deze gemaakt door de community zelf. Ook lanceerde het team een eigen NFT-collectie, die met een halfuur compleet uitverkocht was. Nu is er ook een eigen meme cryptocurrency token, met de ticker $WSM. 

Deze meme token moet de community een gezicht geven op de cryptocurrency markt, en 100% van de tokens komen ten goede van de community. Op dit moment loopt er een presale, die razend populair is en al meer dan $11 miljoen ophaalde in ongeveer een maand tijd. Zelf investeren in $WSM kan via de link hieronder met een creditkaart, $USDT of $ETH.

>>> Ga naar de Wall Street Memes Website <<< 

3. Thug Life Token (THUG) – Kleine Meme Crypto met Flash Presale

Ook Thug Life ($THUG) is een meme cryptocurrency. Dit lijkt een van de beste crypto voor de korte termijn te kunnen worden, door de manier waarop de presale is geconstrueerd. 

Thug Life is een humoristische meme crypto dat zich voorstelt als ‘the ballers meme coin’. Doel van het project is volgens henzelf ‘to get gangsta in this market, and pimp out your money game’. Dat is een nobel doel, dat op onze goedkeuring kan rekenen. 

De $THUG token kiest voor een unieke presale. Ze hanteren hierbij slechts één ronde, tegen een vaste prijs, waarbij er voor maximaal $2.058.000 aan kapitaal kan worden opgehaald. Tijdens de presale worden 70% van de totale voorraad $THUG tokens aangeboden. De overige 30% zal gebruikt worden voor marketing doeleinden en het uitkeren van community rewards. 

Een market cap van $2.058.000 is zeer bescheiden voor crypto. Het lijkt daarom een realistisch doel om op zeer korte termijn uit te verkopen, wat Thug Life token kan gebruiken in verdere marketing van het project. Ook zal er na de presale een airdrop plaatsvinden waarbij er een hoeveelheid $THUG wordt verzonden naar crypto wallets. Ook dit zal de naamsbekendheid naar verwachting vergroten. Als de token aanslaat, kan het een van de nieuwste crypto worden die snel in waarde stijgt door de kleine market cap. 

Tijdens de crypto presale kosten de $THUG tokens slechts $0.0007 per stuk. Zelf participeren kan via onderstaande link, die naar de website van het project gaat.

>>> Naar de Thug Life Presale <<<

4. Launchpad XYZ (LPX) – Leer Beter Traden in Cryptocurrencies

Launchpad XYZ is geen meme cryptocurrency, maar biedt wel een interessante propositie. Launchpad XYZ ziet voor zichzelf een rol weggelegd als portaal naar web 3.0, wat de adoptie van dit ‘nieuwe internet’ kan promoten en versnellen bij zowel particulieren als bedrijven. 

Launchpad XYZ zet hiervoor een uitgebreid platform op waarbij nieuwe crypto projecten in kaart worden gebracht, en voorzien van bijvoorbeeld de eigen Launchpad Quotient (LQ) score. Dit is een score om aan te geven of een project interessant is als toekomstige investering, en hoe groot de kans van slagen is. Interessant dus voor traders!

Daarnaast is een belangrijk deel van Launchpad XYZ het voorzien in informatie over trends, ontwikkelingen, nieuws, analyses van de markt, het sentiment en technische indicators. Dit doet het bijvoorbeeld via de Trading Edge nieuwsbrief. 

Launchpad XYZ deelt hierin trading setups, advies van ervaren traders en nog veel meer. Via een eigen trading terminal, dex en marktplaats voor fractions (die het mogelijk maakt om in delen van waardevolle bezittingen zoals kunst te investeren), kunnen de tips direct in de praktijk worden gebracht. 

Hierbij wordt gebruikgemaakt van de $LPX token. Dit is de native cryptocurrency van het platform, die op grote schaal zal worden ingezet om toegang te krijgen tot het platform en om gebruik te kunnen maken van de verschillende functionaliteiten ervan. Investeren kan nu via de presale, waarmee al ruim $1 miljoen aan kapitaal is opgehaald. 

>>> Lees meer over Launchpad XYZ <<< 

5. Chimpzee (CHMPZ) – Vecht voor het behoud van klimaat en dier

We sluiten af met Chimpzee ($CHMPZ). Voor beleggers met een interesse in bijvoorbeeld milieu, klimaat, dierenbescherming en duurzaamheid is dit een geschikte cryptocurrency. 

Chimpzee zet zich namelijk in ter bescherming van onze leefomgeving, door onder andere bomen te planten en verschillende goede doelen op dit gebied te steunen. Het wil anderen stimuleren om hetzelfde te doen, en daarvoor is het Chimpzee project ontwikkeld. 

Chimpzee werkt aan een eigen platform, met drie verschillende functionaliteiten met een eigen verdienmodel erachter. Dit zijn een eigen winkel, NFT-marktplaats en game. Deze opereren elk volgens het idee dat deelname leidt tot beloning. 

Deze beloningen zullen in de $CHMPZ token zijn, die gebruikt kan worden om weer in te zetten in bijvoorbeeld de game of om NFT’s te kopen, maar ook om aan goede doelen te schenken of om te ruilen voor andere bekende cryptomunten. 

Een voorbeeld van hoe het Chimpzee project te werk gaat, is dat wanneer er in de winkel een product verkocht wordt, een deel van de opbrengsten automatisch gedoneerd worden aan de goede doelen die je op de website kunt vinden. Ook worden inkomsten uit transactiekosten van bijvoorbeeld de marktplaats opnieuw gedistribueerd onder holders van de $CHMPZ token.

Zelf deelnemen aan de $CHMPZ presale kan via de website. De tokens zijn momenteel in fase 6 te koop voor $0.00067 per stuk, en in fase 7 loopt dat op naar $0.0007. In aanloop naar de listing zal de token nog een stuk in waarde stijgen, wat het een potentieel uiterst verdienstelijke investering maakt. 

>>> Koop $CHMPZ Tokens via de Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!