XRP zal een prijsexplosie doormaken, aldus expert

Ragzyart, de oprichter van SpaceMermaids Game, heeft onlangs voorspeld dat XRP een prijsexplosie zal doormaken, waarbij XRP Ledger (XRPL) wordt aangewezen als de game changer, zoals gedeeld in een tweet van het belangrijke cryptonieuwsplatform Altcoin Daily.

Bij de tweet die veel aandacht trok in de XRP-gemeenschap, was een videofragment van een interview met Ragzyart toegevoegd. Terwijl ze sprak in de gedeelde video, wees Ragzyart op het potentieel van XRP Ledger (XRPL) als een revolutionair model voor XRP en non-fungible tokens (NFT’s).

XRP vs. de rest

Ragzyart’s visie op het XRPL-netwerk in vergelijking met Polygon (MATIC) en Ethereum (ETH) Het is vermeldenswaard dat Ragzyart een gevestigde multichain-artiest is met NFT’s op BNB, Ethereum, Polygon en Bitcoin (BTC). De artiest heeft onthuld dat ze het XRPL-netwerk als volgende verkent, omdat ze zeer geïnteresseerd is in de XRP-ledger.

Bij het vergelijken van de functies van XRPL met die van Polygon en Ethereum benadrukte de multichain-artiest specifiek de snelle transactiesnelheid van XRPL, en merkte op dat dit cruciaal zou zijn voor NFT-makers en artiesten, met het potentieel om de NFT-sector te revolutioneren. Ragzyart verklaarde:

“Het voordeel dat de XRP-ledger in het bijzonder heeft, is dat het nieuw is maar ook snel. Het is letterlijk razendsnel, en dat had ik niet ervaren op Ethereum of Polygon.”

Toekomst voorspelling van Ragzyart

Bij het evalueren van de huidige status van XRP merkte Ragzyart op dat de grensoverschrijdende token ondergewaardeerd lijkt te zijn. Ze uitte dezelfde mening over Bitcoin en benadrukte dat een gunstige uitkomst voor Ripple in de rechtszaak met de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten een positieve invloed zal hebben op de prijs van XRP.

De futuristische prijsstijging die Ragzyart voorspelt voor XRP na een overwinning in de rechtszaak, samen met haar oordeel over het XRPL-netwerk, heeft hernieuwde hoop opgeleverd voor XRP in zijn streven naar duurzame groei.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!