5 beste crypto’s om te kopen na door SEC aanklacht ingeleide crypto crash – Welke cryptos gaan stijgen na dip?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een tijd geleden Ripple aangeklaagd. De SEC richt zich nu op twee grote gecentraliseerde crypto exchanges, Coinbase en Binance. De SEC richt zich op deze bekende en populaire exchanges omdat zij van mening zijn dat de meeste van de cryptocurrencies die te verhandelen zijn op deze exchanges vallen onder ongeregistreerde effecten. De SEC is van mening dat Coinbase en Binance onder het toezicht van de SEC moet vallen.

Toen Ripple net werd aangeklaagd werden de effecten al gevoeld in de cryptocurrency markt. Nu de SEC verder gaat in zijn strijd tegen verschillende spelers in de crypto sector is de crypto markt flink gecrasht. De oorlog tussen de SEC en de crypto sector dreigt nu volledig uit de hand te lopen.

Het afzetten van Gary Gensler

Zoals wij eerder hebben gemeld, zijn er enkele politici uit Amerika die de voorzitter van de Securities and Exchange Commission, Gary Gensler, willen afzetten.

Twee congresleden en crypto enthousiasten, Tom Emmer en Warren Davidson, willen de SEC stabiliseren door de voorzitter Gary Gensler af te zetten. Volgens hen moeten de financiële markten beschermd worden tegen een voorzitter met slechte bedoelingen. Zij hebben daarom een wetsvoorstel geïntroduceerd om het misbruik van macht in de crypto sector tegen te gaan en bescherming te kunnen garanderen, geeft Warren Davidson aan.

Hiermee krijgt de CEO van Coinbase, Brian Armstrong, zijn zin. In een interview gaf Armstrong aan dat hij vond dat er iets moest gebeuren en dat het Amerikaanse congres eventueel in kon grijpen. De SEC heeft tot nu toe nog niet gereageerd op het wetsvoorstel van Emmer en Warren.

Crash van de crypto markt

Nu de crypto markt en traders in afwachting zijn van de gevolgen van de recente ontwikkelingen rondom de SEC, zijn traders op zoek naar de beste crypto om te kopen tijdens deze bear markt. 

Het weten welke crypto gaat stijgen is altijd een moeilijke vraag, maar er zijn enkele interessante coins op de markt die de volgende beste crypto’s om te kopen kunnen zijn. Traders zijn enthousiast over deze tokens en elk token heeft mooie kenmerken en roadmaps. 

Hieronder lees je welke crypto’s dit zijn, waar de projecten voor staan, en hoe je de beste nieuwe crypto’s kan kopen.

  1. Wall Street Memes (WSM) – Een van de Beste Crypto’s om te Kopen op dit moment
  2. Launchpad XYZ (LPX) – Maakt Web3 voor iedereen Toegankelijk
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzaam project met Recyclen en Carbon Credits
  4. yPredict (YPRED) – Alles-in-een AI Ecosysteem
  5. DeeLance (DLANCE) – Freelance platform met crypto-technologie

Wall Street Memes (WSM) – Een van de beste crypto’s om te kopen op dit moment

Wanneer jij op zoek bent naar de beste crypto om te kopen en jij houdt van memes is Wall Street Memes een goede optie voor jou. Wall Street Memes is een van de meest populaire projecten van dit moment. Wall Street Memes heeft meer dan 1 miljoen volgers verdeelt over verschillende social media kanalen. 

Wall Street Memes is een project waar het gezegde luidt: ‘Hebzucht is goed’. Dit gezegde komt van de uitdrukking van Gordon Gekko in de jaren 80 toen hij veel geld verdiende met aandelen die geen nut hadden. Wall Street Memes wil hetzelfde doen met dit project, aangezien het draait om, in feite, nutteloze meme coins.

In 2021 heeft Wall Street Memes een NFT collectie gelanceerd met de naam Wall Street Bulls. Dit project was een groot succes en werd gebouw op Ethereum. De NFT collectie werd binnen enkele minuten uitverkocht door de grote en bloeiende community achter Wall Street Memes.

Wall Street Memes is intussen klaargestoomd om de beste memecoin van 2023 te worden. Elon Musk heeft namelijk over het project getweet. We weten allemaal wat een tweet van Musk kan doen met de koers van een coin!

De token van het project, WMS, is te koop tegen een lage prijs tijdens de presale. De presale van WMS heeft meerdere fases en bij elke nieuwe fase wordt de prijs van de token verhoogd. 

Vroege investeerders hebben hiermee de kans veel geld te verdienen met een van de beste coins van dit jaar. Investeer zo vroeg mogelijk in de coin om de meeste winst te kunnen realiseren. Wanneer de coin gelist wordt op exchanges zal de koers gaan dalen en stijgen, pas dus deze kans om de coin goedkoop aan te schaffen.

Je kan de WMS token kopen door naar de officiële Wall Street Memes presale website te gaan. Hier kun je WMS tokens kopen met ETH, USDT of een creditkaart. Wanneer je nu honderd dollar investeert, ontvang je 3426 WMS.

Koop WMS tijdens de Presale

Launchpad XYZ (LPX) – Maakt Web3 voor iedereen toegankelijk

Het project Launchpad XYZ is de volgende cryptocurrency die nog wel eens de beste crypto kan worden in de Web3 sector. Het project is ontwikkeld om de wereld van Web3 voor iedereen toegankelijk te maken. Het laat zien hoe alles werkt, wat de risico’s zijn en hoe je veilig gebruik kan maken van Web3.

Launchpad XYZ doet dit door middel van het bieden van een trading terminal en DEX. Gebruikers van het platform krijgen informatie over de markt, sentiment en nieuws. Dit kan traders helpen met het investeren in cryptocurrencies. Met Launchpad XYZ kunnen gebruikers leren van traders met jarenlange ervaring in de volatiele markt.

Met het terminal van Launchpad XYZ kun je direct handelen in de beste coins op de markt. De terminal is speciaal ontwikkeld om zo snel mogelijk te zijn zodat je nooit een mooie kans misloopt. De terminal is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor de beginnende trader en de trader met wat meer ervaring. 

De Launchpad XYZ DEX richt zich op het aantrekken van marktleidende liquiditeitsverschaffers zodat alle transacties op het platform veilig worden voltooid. Naast deze mooie kenmerken biedt Launchpad XYZ een Gaming Hub met Play-to-Earn games. 

De tokens van het project, LPX, zijn te koop voor een lage prijs tijdens de presale. Deze presale bestaat uit meerdere fases. Bij elke nieuwe fase wordt de prijs van de LPX token verhoogd. Ook bij dit project krijgen vroege investeerders de kans vroeg in te stappen tijdens de presale om de meeste winst te kunnen verdienen.

Je kan de LPX coin aanschaffen tijdens de presale door naar de officiële Launchpad XYZ presale website te gaan. Hier kun je de coin kopen met ETH, USDT of een creditkaart. Op het moment van schrijven betaal je voor 1 LPX coin $0,046, wees er dus snel bij voordat de prijs stijgt bij het aanbreken van een nieuwe fase.

Koop LPX tijdens de Presale

Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzaam project met Recyclen en Carbon Credits

De volgende interessante coin voor traders is Ecoterra. Dit duurzame cryptocurrency project wil de klimaatverandering op de wereld tegengaan en doet dit stap voor stap samen met de bloeiende Ecoterra community. Ecoterra noemt zichzelf de eerste Recycle-to-Earn app en is hiermee een innovatief en duurzaam project.

Ecoterra is een marktplaats voor carbon credits en gerecyclede materialen. Gebruikers kunnen met de handige Ecoterra app verschillende items scannen die ze willen recyclen. Items kunnen bijvoorbeeld zijn plastic flessen, glazen flessen, blikjes en aluminium. Voor het scannen van items in de app worden gebruikers beloont met ECOTERRA tokens, de tokens van het platform. 

Naast de recycle marktplaats kun je in de carbon credit marktplaats carbon credits kopen en verhandelen. Door deze carbon credits te kopen compenseer je jouw CO2 voetafdruk. In het verleden waren carbon credits alleen beschikbaar voor grote ondernemingen. Met Ecoterra zijn carbon credits voor iedereen toegankelijk.

Met de handige Ecoterra app kun je items die je wil recyclen scannen. Je kunt in de app zien hoeveel je al hebt gerecycled. Daarnaast kunnen ondernemingen gerecyclede items kopen. Met de app kunnen ondernemingen aan anderen laten zien hoeveel gerecyclede items ze hebben gekocht. Dit kan de merknaam van de onderneming vergroten en daarnaast worden ondernemingen en individuen gestimuleerd om te recyclen en om gerecyclede producten te kopen.

Gebruikers die recyclen en ondernemingen die gerecyclede materialen kopen worden beloond met ECOTERRA tokens, de tokens van het platform. De tokens van het platform worden nog voor een aantal dagen verkocht tijdens de presale. De presale heeft meerdere fases en de ECOTERRA tokens worden met elke nieuwe fase iets duurder.

Traders die nu instappen en de coin aanschaffen profiteren van de lage prijs van $0,00925. Wanneer de coins gelist worden zal de prijs direct stijgen naar $0,01, waardoor traders veel winst kunnen verdienen wanneer ze nu instappen.

Koop ECOTERRA tijdens de Presale

yPredict (YPRED) – Alles-in-een AI ecosysteem

Het volgende crypto project waarvan wij verwachten dat het kan gaan stijgen is yPredict. yPredict is een geavanceerd platform en noemt zichzelf het alles-in-een AI ecosysteem. Met het platform kunnen gebruikers op een eenvoudige manier de markt van cryptocurrencies analyseren. Het schakelt Artificial Intelligence (AI) in om de markt af te zoeken en kan algoritmes ontwikkelen die het traden in cryptocurrencies zeer eenvoudig maken. 

Met yPredict krijgt de gebruiker vele voordelen. Je wordt voorzien van allerlei marktinformatie door middel van AI, waaronder prijsbewegingen, markttrends, nieuws, analyses en grafieken die traders in kunnen zetten om betere investeringsbeslissingen te maken. yPredict is daarmee zeer geschikt voor de beginnende crypto trader met nog niet zoveel ervaring en kennis over het traden in cryptocurrencies.

Het yPredict platform geeft informatie over de beste cryptocurrencies op de markt, zoals Bitcoin, Ethereum, Solana en vele andere coins. Het platform stuurt notificaties aan de gebruiker wanneer patronen in koersen en algoritmes veranderen. Op die manier ben je altijd op de hoogte van veranderingen van patronen.

Met yPredict kun je beloningen ontvangen voor het staken van coins met een staking pool. Op het platform wordt alles draaiende gehouden met de eigen token, YPRED. Deze token is nu tegen een lage prijs tijdens de presale. Ook deze presale houdt weer een presale opbouw aan van meerdere fases waarbij de prijs stijgt bij het aanbreken van een nieuwe fase. Op het moment betaal je $0,09 voor 1 YPRED token. Wanneer de coin gelist wordt zal de prijs stijgen naar $0,12, waardoor traders die er vroeg bij zijn mooie winsten kunnen realiseren.

Koop YPRED tijdens de Presale

DeeLance (DLANCE) – Freelance platform met crypto-technologie

De laatste coin in dit artikel met veel potentie om een van de beste crypto’s van 2023 te worden is DLANCE van het DeeLance project. DeeLance is een project dat zzp’ers koppelt aan werkgevers en dit alles met gebruik van de technologie van de blockchain. Het gedecentraliseerde DeeLance project verbindt werkzoekenden met werkgevers. In de DeeLance metaverse kunnen ze met elkaar praten en hopelijk langdurige werkrelaties opbouwen.

De metaverse van DeeLance heeft verschillende kenmerken. Het heeft een NFT marktplaats waar je NFT’s kan aanschaffen en kan verhandelen. De kan land en kantoren kopen die je kan inzetten in de metaverse. Hier kun je ook advertentiemateriaal aanschaffen die je in de metaverse kan gebruiken. 

DeeLance biedt enkele voordelen voor werkgevers. Het DeeLance platform is goedkoper dan platformen die niet op de blockchain staan. Daarnaast is het project geheel transparant, efficiënt en veilig

Tijdens de presale van DeeLance waar de DLANCE tokens worden verkocht kun je de tokens voor een zeer lage prijs aanschaffen. De prijs stijgt bij elke nieuwe fase en de presale duurt nog maar een aantal dagen. Wanneer je de DLANCE tokens nu aanschaft kun je profiteren van de lage prijs van $0,038. Schaf de DLANCE token aan tijdens de presale en profiteer van de winsten zodra de coin gelist wordt op exchanges en de prijs flink gaat stijgen.

Koop DeeLance tokens tijdens de Presale

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!