Bekende crypto’s Cardano en Solana sterke dalingen deze week, analisten achten deze 3 nieuwe crypto’s bestendig tegen SEC crypto crash

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De recente ontwikkelingen in de crypto wereld hebben een aanzienlijke impact gehad op zowel Cardano (ADA) als Solana (SOL). Cardano is door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) als een effect geïdentificeerd, wat een prijsdaling van 10% heeft veroorzaakt. Ondanks deze daling zijn er aanwijzingen dat de prijs van ADA zich mogelijk kan herstellen. 

Aan de andere kant heeft Solana een nog grotere klap gekregen. SOL is door de SEC aangemerkt als een niet-geregistreerd effect in de nieuwste handhaving tegen Binance. Dit heeft geleid tot een prijsdaling van maar liefst 18,32%. Ondanks deze negatieve vooruitzichten, is er op de korte termijn mogelijk opwaartse beweging, met technische indicatoren die aangeven dat een bounce mogelijk is.

Terwijl deze twee grote spelers in de crypto wereld worstelen met regelgevende problemen, zijn beleggers op zoek naar alternatieven. We hebben drie van deze alternatieven geselecteerd die je het meeste winstpotentieel kunnen bieden. 

Deze munten bevinden zich allemaal in de voorverkoopfase, waar het meeste voordeel te behalen is bij aankoop. Dit zijn Wall Street Memes, Launchpad.XYZ en Ecoterra. 

>>> Nu Naar De Wall Street Memes Presale <<< 

Waarom strengere SEC regelgeving gunstig kan zijn voor kleine crypto

Verhoogde regulering door de SEC en de neerwaartse trend van grotere crypto’s zoals Solana en Cardano kunnen verrassend genoeg positieve effecten hebben op kleinere crypto’s zoals Wall Street Memes, Launchpad XYZ en Ecoterra. 

Wanneer grotere, meer gevestigde crypto’s onder druk staan, kunnen beleggers op zoek gaan naar alternatieve investeringen. Dit kan leiden tot een toename van de interesse en investeringen in kleinere, minder bekende crypto’s. 

Bovendien kunnen deze kleinere crypto’s profiteren van hun relatieve onbekendheid en flexibiliteit, waardoor ze sneller kunnen reageren op veranderingen in de markt en mogelijk kunnen profiteren van de onzekerheid rond grotere crypto’s. Het is een reminder dat in de wereld van crypto uitdagingen ook kansen kunnen creëren.

  1. Wall Street Memes (WSM) – De kracht van meme crypto coins met een enorme community
  2. Launchpad XYZ (LPX) – Nieuw en Revolutionair Web3 Platform
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Een groene oplossing in de crypto wereld

>>> Nu WSM tokens kopen in een presale <<< 

Wall Street Memes: De kracht van meme crypto coins met een enorme community

Wall Street Memes (WSM) is een relatief nieuwe speler in de wereld van crypto’s, maar het heeft al veel aandacht getrokken als een van de beste kleine crypto met potentie. Het is een unieke crypto die de kracht van memes gebruikt om waarde te creëren. WSM is ontstaan uit de populaire subreddit WallStreetBets en is ontworpen om de kracht van de gemeenschap te benutten. Memecoins doen het recent ontzettend goed met kleine investeringen. 

WSM is een gedecentraliseerde, peer-to-peer digitale valuta die wordt aangedreven door de Ethereum blockchain. Het maakt gebruik van smart contracts om transacties te beveiligen en te verifiëren, waardoor het een veilige en betrouwbare optie is voor beleggers. Bovendien heeft WSM een uniek tokenomics model dat beleggers beloont voor het houden van hun tokens, wat bijdraagt aan de stabiliteit en groei van de munt op de lange termijn.

Het belangrijkste doel van WSM is om de kracht van memes en sociale media te gebruiken om een sterke, actieve gemeenschap van investeerders op te bouwen. Dit wordt bereikt door het gebruik van meme competities, sociale media campagnes en andere community activiteiten. Door de kracht van de gemeenschap te benutten, kan WSM potentieel een hoge mate van groei en succes bereiken in de concurrerende wereld van crypto’s.

Bovendien heeft de presale van Wall Street Memes in korte tijd al ruim 5,5 miljoen euro binnen getrokken van geinteresseerde investeerders. Wees dus niet te laat en investeer in Wall Street Memes! 

>>> Nu Naar De Wall Street Memes Presale <<< 

Launchpad.XYZ: Nieuw en revolutionair Web3 platform 

Launchpad XYZ is een opkomend Web3-platform dat een reeks dashboards lanceert om beleggers te helpen kansen te spotten in trending crypto’s, crypto presales en NFT collecties. Het platform heeft tot nu toe zeer succesvolle presale gehad, waarbij bijna $1 miljoen is opgehaald van beleggers in de $LPX token.

Met de dashboards van Launchpad XYZ kunnen beleggers de volgende Pepe of Dogecoin spotten voordat ze gaan stijgen. Het platform brengt alle gegevens die beleggers nodig hebben om beslissingen te nemen samen en levert zelfs enkele van zijn eigen unieke metrics om door de ruis heen te snijden. Een daarvan is de Launchpad Quotient (LQ), die de potentie van projecten rangschikt op een schaal van 0-100.

Launchpad XYZ bouwt ook een gedecentraliseerde exchange en NFT marktplaats om gebruikers te helpen sneller van analyse naar uitvoering te gaan. In de toekomst plant het platform om crypto presales, NFT lanceringen en meer te hosten. Beleggers die $LPX staken, kunnen exclusieve eerste toegang krijgen tot nieuwe crypto presales of zelfs gegarandeerde token toewijzingen.

>>> Koop nu LPX Tokens in de Presale <<< 

Ecoterra: Een groene oplossing in de crypto wereld

Ecoterra is een nieuwe presale crypto die klimaatverandering wil aanpakken met behulp van blockchain technologie, ‘Recycle2Earn’ en koolstofkredieten. Dit project is een van de beste manieren om gratis crypto te verdienen, terwijl je tegelijkertijd het milieu helpt.

Ecoterra heeft een totale voorraad van2 miljard tokens, waarvan 50% beschikbaar is tijdens de presale. Momenteel bevindt Ecoterra zich in fase drie van zijn presale met een vaste prijs van $0.0055. Het project is gloednieuw en zal negen presale fasen doorlopen voordat het zijn Initial Exchange Offering (IEO) heeft. Met dit in gedachten, zou Ecoterra een van de beste crypto’s onder $1 kunnen zijn.

Het idee achter het project is om recycling en duurzaam leven te stimuleren op een manier die gebruikers stimuleert. Ecoterra gebruikers worden gestimuleerd met het native token van het project, $ECOTERRA, dat wordt verspreid aan gebruikers wanneer ze recyclen.

Het unieke aan Ecoterra, waardoor het een van de beste crypto’s is om te kopen, is dat er vraag is naar het token buiten het kopen ervan om meer tokens te verdienen. Ecoterra genereert vraag door bedrijven in staat te stellen koolstofkredieten te kopen met de munt.

Naast het nut van de munt, is het belangrijkste om te begrijpen de tokenomics ervan. De munt heeft een totale voorraad van 2 miljard tokens, waarvan 50% beschikbaar is bij de presale. Op het moment van schrijven bevindt Ecoterra zich in fase 3 van zijn presale en is te koop voor $0.0055, waarbij de prijs geleidelijk toeneemt gedurende de negen presale rondes met een uiteindelijke presale prijs van $0.01. Dit zal vroege investeerders een rendement van 82% op hun investering bieden.

De presale eindigt op 19 juni 2023, met de IEO die kort daarna begint. De munt heeft echter een harde cap van $6,7 miljoen – dit betekent dat we de presale vroegtijdig kunnen zien sluiten als de harde cap wordt bereikt voor de einddatum. Sinds de lancering van de presale is er al meer dan $1,3 miljoen geïnvesteerd.

>>> Doe mee met de milieuvriendelijkste crypto <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!