Meer dan 3,26 miljard SHIB zijn permanent uit circulatie gehaald

De Shiba Inu (SHIB) gemeenschap heeft in april 2023 een verbazingwekkende 3,26 miljard SHIB-tokens uit circulatie verwijderd, door middel van in totaal 125 transacties, waarmee het totale aanbod van de op meme-geïnspireerde cryptocurrency werd verminderd.

Het totale aantal verbrande tokens vertegenwoordigt een aanzienlijke afname van het verbrandingspercentage van de cryptocurrency ten opzichte van de afgelopen maand, waarin 6,78 miljard SHIB-tokens permanent uit omloop werden verwijderd via 540 individuele transacties, volgens gegevens van Shibburn.

Sinds de lancering van de op meme-geïnspireerde cryptocurrency zijn ongeveer 410,63 biljoen tokens vernietigd, van een totaal aanbod van 1 quadriljoen. Zoals eerder duidelijk werd, heeft het onlangs gelanceerde Koyo-tokenproject vorige maand een belangrijke verbranding van de op meme-geïnspireerde cryptocurrency doorgevoerd, waarbij in één transactie een verbazingwekkende 1,49 miljard tokens werden vernietigd.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van SHIB, deelde onlangs tevens zijn gedachten over de relatie tussen de prijs van SHIB en verbrandingen in een Telegram-chat. Volgens Kusama kan de prijs niet alleen worden beïnvloed door verbrandingen en zijn er meer verbrandingen nodig om de prijs te verhogen.

Als reactie hierop heeft het Shiba Inu-team zich gericht op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en hulpprogramma’s om de adoptie van SHIB te bevorderen. Kusama gelooft dat alleen door dergelijke inspanningen de prijzen van Shiba Inu de significante stijging kunnen ervaren die iedereen wenst.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!