Avalanche prijsvoorspelling wankelt – Investeerders kiezen liever voor Metacade

Veel projecten zijn nog niet uit de gevarenzone na de crash van de cryptomarkt, en misschien vraag je je af wat er met Avalanche (AVAX) zou kunnen gebeuren in 2023. Een kleine hint: het ziet er niet goed uit. In dit artikel lees je waarom Avalanche dit jaar minder zou kunnen presteren, een prijsvoorspelling van Avalanche en waarom beleggers die investeren in crypto GameFi-project Metacade als een veel beter alternatief beschouwen.

Avalanche (AVAX) worstelt om zich te onderscheiden in een drukke markt

Avalanche is een relatief nieuw layer-1-netwerk, gelanceerd in september 2020. Net als andere 3e generatie layer-1-oplossingen, probeert Avalanche de voortdurende problemen van schaalbaarheid, beveiliging en decentralisatie aan te pakken. Deze vormen een grote uitdaging voor crypto en worden ook wel het blockchain-trilemma genoemd.

Ondanks dat het de 17e meest waardevolle cryptocurrency is, met een marktkapitalisatie van meer dan $6 miljard, heeft Avalanche kritiek gekregen vanwege het gebrek aan acceptatie en beperkte use-cases, vooral in vergelijking met andere projecten zoals Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) of Solana (SOL). Gezien het hoge niveau van concurrentie in de layer-1-ruimte, lijkt Avalanche zich niet op enige zinvolle manier te kunnen onderscheiden van de concurrentie en daar heeft de prijs onder geleden.

Tijdens de crypto markt crash van 2022 werd AVAX bijzonder hard getroffen en verloor het veel meer waarde dan andere projecten. Het daalde met 92% – van een hoogtepunt van $147 in november 2021 naar een dieptepunt van $10,70 aan het begin van dit jaar.

Ethereum daalde in juni vorig jaar met ongeveer 82% vanaf het hoogtepunt tijdens de bullmarkt naar zijn dieptepunt. De verwoestende ondermaatse prestaties van Avalanche zijn een bewijs van de terughoudendheid van beleggers die investeren in crypto om in te stappen bij dit zeer speculatieve project.

Avalanche (AVAX) prijsvoorspelling

Deze negatieve aspecten hebben veel analisten op het verkeerde been gezet wat betreft de Avalanche prijsvoorspellingen voor 2023. Na onlangs de eerste tekenen van bearishness in maanden te hebben laten zien, hebben velen hun Avalanche prijsvoorspellingen op korte termijn rond de $13 geplaatst. Dat komt neer op een verlies van 35% ten opzichte van de huidige prijs van $20.

In een bullish scenario bereiken de meeste Avalanche prijsvoorspellingen tegen het einde van 2023 rond de $40 – behoorlijk matige winsten voor een bullmarkt. Bij het aanhouden van de crypto crash voorspellen veel experts dat AVAX een dieptepunt van $7,60 zou kunnen bereiken, een instorting van 62% ten opzichte van de huidige prijs.

Metacade (MCADE) zou een leider kunnen zijn voor play-to-earn

Gezien de slechte prestaties van AVAX tijdens de recente crash van de crypto markt, gaan veel beleggers die investeren in crypto op zoek naar projecten die in 2023 een veel beter rendement zouden kunnen opleveren. Een van deze projecten is Metacade, een GameFi-platform dat uitstekend presteert in de presale. Metacade is een play-to-earn (P2E) communityhub waar leden in contact kunnen komen met gelijkgestemde gamers, hun GameFi-inkomsten kunnen verhogen en hun stempel kunnen drukken op de toekomst van gaming.

De visie van Metacade is om iedereen te helpen slagen in de wereld van play-to-earn. Daarom introduceert het een volledige reeks functies die zijn ontworpen om spelers vooruit te helpen, van forums voor het bespreken van de nieuwste strategieën tot top-alfa die wordt gedeeld door play-to-earn-veteranen.

Om leden aan te moedigen om hun kennis te delen met de rest van de community, beloont Metacade gebruikers met het MCADE-token wanneer ze beoordelingen, tips of andere waardevolle content delen. Door dit te doen, heeft Metacade het potentieel om de ultieme bestemming van Web3 te worden om meer te leren over en meer te verdienen met play-to-earn gaming.

Andere verdienmogelijkheden, zoals reguliere toernooien en prijstrekkingen, een testomgeving waar gebruikers feedback kunnen geven over de nieuwste games in ruil voor wat extra geld, en zelfs een jobboard dat in 2024 wordt verwacht, hebben veel aandacht getrokken voor de doorlopende presale van Metacade. Een van de meest opwindende functies van Metacade is echter het Metagrants programma.

In wezen bieden Metagrants de community een manier om op democratische wijze de nieuwste play-to-earn-games te financieren door te stemmen over welke ontwikkelaars volgens hen financiering voor hun ideeën verdienen. De voltooide game wordt toegevoegd aan de virtuele arcade van Metacade, zodat iedereen kan inloggen en kan genieten van de game. Dit initiatief bevordert een gevoel van eigendom en betrokkenheid, wat momenteel uniek is voor een Web3-platform. Het zou Metacade op de kaart kunnen zetten, zelfs als slechts één van deze games van de grond komt.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

Dankzij het uitstekende voorstel van Metacade is de lopende MCADE-presale snel uitverkocht. Slechts 16 weken na de lancering is er al voor meer dan $10m aan tokens verkocht, waarbij elke fase sneller uitverkocht dan de voorgaande.

Bijgevolg waren experts bijzonder optimistisch over het MCADE-token. De presale zal eindigen met $0,02 per token, maar velen hebben voorspeld dat MCADE tegen het einde van 2023 minstens $0,25 waard zou kunnen zijn – een ongelooflijk rendement van 1.150% binnen een jaar tijd.

Sommige Metacade prijsvoorspellingen gaan zelfs zo ver als bedragen tussen $0,40 en $0,60. Als MCADE $0,60 bereikt, kunnen zelfs investeerders die aan het einde van de presale betrokken raakten een levensveranderend rendement van 2.900% zien.

Metacade (MCADE) is een veel betere mogelijkheid voor investeren in crypto

Het is duidelijk dat de prijsvoorspellingen van Avalanche geen reden zijn om enthousiast te worden. In het beste geval verdubbelt AVAX in prijs. Maar in het slechtste geval zou het nog eens met 63% kunnen dalen. Gezien het aantal layer-1-projecten met meer potentieel, is het lastig om overtuigend te pleiten voor investeren in crypto AVAX.

Vergelijk dat eens met MCADE. Het MCADE-token snelt vooruit in de presale dankzij de unieke functies die het play-to-earn-gamers wil aanbieden en zijn community-first-filosofie. Onthoud dat de gegeven MCADE voorspellingen betrekking hebben op de uiteindelijke presale prijs; dit rendement kan worden versterkt als je nu instapt, aangezien MCADE momenteel te koop is voor $0.017.

Het is echter het beste om snel te zijn. Zoals eerder vermeld, is elke fase sneller uitverkocht dan de vorige, dus misschien loop je je kans mis als je niet snel handelt. Als je denkt over investeren in AVAX, is het misschien tijd om te heroverwegen. Bekijk snel de MCADE presale, voordat het te laat is.

Je kunt Avalanche (AVAX) hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.