DonAlt gelooft in enorme rally van Litecoin naar $220

Een crypto-analist die vorig jaar rond zijn dieptepunt Bitcoin (BTC) kocht, heeft een bullish sentiment uitgedrukt over een altcoin die in de top 20 staat op basis van marktkapitalisatie. DonAlt vertelde in een nieuwe video aan zijn 47.500 abonnees op YouTube dat hij heel blij is met Litecoin (LTC) die de $200 heeft bereikt. Volgens de analist stijgt Litecoin lineair op de wekelijkse grafiek:

“[Litecoin/US dollar op het wekelijkse tijdsframe] ziet er nu gewoon goed uit. Het kan me niet echt schelen of het ondermaats of beter presteert dan Bitcoin, wat dan ook. Dit is gewoon een prachtige grafiek…

Maar eigenlijk gaat dit lineair omhoog en ik zie hier tot nu toe niet echt een probleem in.”

DonAlt verwacht daarnaast dat Litecoin op de korte termijn beter zal presteren dan Ethereum (LTC/ETH). Hij verwacht namelijk dat Litecoin een enorme rally tegen ETH kan meemaken. Hij gaf daarnaast aan LTC in te ruilen voor ETH zodra de rally tegen zijn einde loopt. DonAlt gaf het onderstaande aan:

“Ik ben niet echt bereid om mijn Litecoin om te zetten in ETH…

Dit is alsof je tegen ETH ingaat en ik denk dat ik meer [Litecoin] kan krijgen. Dus eigenlijk wil ik nog een [parabolische] beweging van Litecoin tegen ETH zien en dan zal ik mijn Litecoin in ETH draaien.”

De crypto-analist gaf eerder deze week op Twitter aan dat Litecoin tot $220 zou kunnen stijgen als de altcoin boven de $100 zou kunnen sluiten. Hij gaf toen het volgende aan:

“LTC

Tegen weerstand, maar gezien hoe belangrijk deze is, ben ik eerlijk gezegd geschokt over hoe zwak deze pullback is geweest.

Boven $ 76 ziet dit er uitstekend uit.

Hieronder begint het er onvoorspelbaar uit te zien.

Een slot boven de $100 zou de deur openen naar $130/$220.”

Ook keek DonAlt naar Bitcoin en zei dat de grootste cyrptocurrency op basis van marktkapitalisatie naar $32.000 kan voordat er winst genomen kan worden. Hij zei:

“Voor mij is $ 32.000 waar ik op mik. Ik ga geen winst nemen vóór $ 32.000 of voordat we beginnen met het ongeldig verklaren van mijn proefschrift. En mijn proefschrift is sinds de bodem precies goed. Het klopt, ik hou er niet van om vroeg winst te nemen, ik ga gewoon volhouden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!