LUNC krijgt steun van Binance in het Industry Recovery Initiative

Binance kondigde vorige week aan dat het 50% van de LUNC-spot- en margehandelskosten zal burnen in plaats van 100%. Ook gaat de exchange het LUNC-burningmechanisme opschorten tot maart. Bovendien verwelkomde Binance ontwikkelaars om zich aan te melden voor het Industry Recovery Initiative (IRI). Ontwikkelaars die de Terra Classic-keten willen blijven bouwen, kunnen als onderdeel van het initiatief ondersteuning krijgen van Binance.

Veel LUNC-ontwikkelaars zijn van plan om zich aan te melden voor het initiatief van Binance, waardoor zij financiering ontvangen om voort te bouwen op de Terra Classic-chain. Dit werd bevestigd in een recente AMA met Terra Classic-influencers Classy Crypto en DemonMonke777.

Op 3 januari onthulde Classy Crypto dat ontwikkelaars momenteel werken om de Terra Classic-chain weer pariteit te geven. Ook trachten zij te voorkomen dat er opnieuw LUNC-tokens worden uitgegeven. Daarnaast is er een mogelijkheid van een fusie tussen LUNC en LUNA in de toekomst.

De community heeft bovendien het cruciale voorstel 11168 aangenomen. Kernontwikkelaars Zaradar en Edward Kim gaan het Joint L1 Task Force-ontwikkelingsteam creëren en leiden. Dit team zal het onderhoud en de Layer-1 ontwikkelingen in de chain overzien. In een AMA onthulde Zaradar met Classy Crypto dat er veel ontwikkelingen aan komen. In de komende drie maanden zal de community getuige zijn van een terugkeer naar de chain.

Momenteel blijft de prijs van LUNC een opwaarts momentum vertonen met een toename van de handelsvolumes in de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven wordt LUNC verhandel voor een prijs van $0,000156 met een stijging van ruim anderhalf procent op de dag. Het handelsvolume is echter met ruim 60% gestegen ten opzichte van 24 uur geleden. Aangezien deze week cruciaal zal zijn voor de crypto-markt, zal de prijs van LUNC ook enige druk ondervinden. Daarom is het voor handelaren van belang om goed te blijven kijken naar de ontwikkelingen voordat er wordt geïnvesteerd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!