Guy van Coin Bureau noemt zijn investeringen tijdens een recessie

Een op de voet gevolgde crypto-analist heeft Cosmos (ATOM) en Algorand (ALGO) in zijn top vijf van altcoins geplaatst om in te investeren tijdens een recessie. De pseudonieme host van Coin Bureau, Guy, heeft in een interview met Altcoin Daily aangegeven dat het gedecentraliseerde parallelle blockchain-netwerk Cosmos hoog op zijn lijst staat vanwege de hoge staking rewards en het sterke ontwikkelingsteam. Het onderstaande werd aangegeven:

“Ik zou heel snel op ATOM springen. Ik vind het een geweldig project. Ik hou van Cosmos. Ik hou van dit idee van interoperabiliteit. Er is daar echt coole technologie. Er zit een geweldig team achter en ook, ik moet zeggen, een heel goede gemeenschap achter Cosmos… Er zijn op dit moment geweldige resultaten te behalen met het inzetten van ATOM.’

Atom wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $9,33 met een stijging van 2,5% op de dag.

Vervolgens ging Guy verder met de rivaal van Ethereum (ETH), Algorand (ALGO). Hij gaf aan dat de blockchain zichzelf in een sterke positie heeft geplaatst voor de volgende crypto-bullrun. Het volgende werd gezegd:

“Algorand is echt een interessante potentiële speler voor de volgende bullmarkt. Ik denk dat we in die tijd heel veel coole, echt interessante, echt succesvolle projecten in het ecosysteem zouden kunnen zien ontwikkelen. Ik denk dat het ook een goede kans maakt als een van deze niet-EVM-ketens (Ethereum virtual machine). Ik denk dat dat het heel, heel goed positioneert. Er lijken veel ontwikkelingen en een sterke gemeenschap achter ALGO te zitten.”

Op het moment van schrijven wordt ALGO van eigenaar voor $ 0,169 met een daling van 0,2% op de dag.

Daarna ging hij verder met het gedecentraliseerde dataopslagnetwerk Arweave (AR).

“Arweave is een project dat ik heel erg leuk vind. Ik denk dat het een geweldige use-case heeft. Nogmaals, geweldige technologie en team. Dus veel van die fundamenten komen overeen voor mij.”

Arweave wordt verhandeld voor een prijs van $6,53 met een minimale daling van 0,15% ten opzichte van 24 uur geleden.

Guy bracht zijn aandacht terug naar Cosmos om projecten op die blockchain te bespreken. Het gaat hier om Osmosis (OSMO) of JUNO (JUNO). Osmosis is een geautomatiseerd market maker-protocol dat is gebouwd op de Cosmos Software Development Kit (SDK). Het doel is om deelnemers in staat te stellen liquiditeit te creëren en naadloos de cryptocurrencies te verhandelen die worden aangehouden en die compatibel zijn met het inter-blockchain-communicatieprotocol (IBC). JUNO is een Proof-of-Stake blockchain die is ontworpen om te dienen als een cross-chain smart contract hub voor het ecosysteem van Cosmos.

OSMO en JUNO worden op het moment van schrijven verhandeld voor een respectievelijke prijs van $0,74 en $1,19.

Tot slot ging Guy in op Aave (AAVE), het populaire decentralized finance (DeFi) uitleen- en leenplatform. Het volgende werd hierover gemeld:

“Ik denk dat DeFi’s tijd weer gaat komen. Ik denk dat DeFi een groot verhaal gaat worden van de volgende bullmarkt. AAVE is een heel goed ingeburgerd project. Daar zijn de fundamenten aanwezig. En ik denk dat het een van deze is die zeker zal blijven hangen, zeker een van de overlevenden van deze bearmarkt zal zijn.”

AAVE wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $57,21 met een stijging van bijna 3% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!