Van de Poppe verwacht relief rally voor Ethereum

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft onlangs op Twitter aangegeven dat Ethereum (ETH) zich op lijk te maken voor een zogenaamde relief rally (opluchtingsrally) na maanden van opeenvolgende neerwaartse prijsactie.

De populaire analist vertelde zijn 643.000 volgers op Twitter dat hij wacht tot ETH een deel van zijn verliezen goedmaakt en omhoog schiet naar rond de $1.300. Hij tweette het volgende:

“Ik wacht nog steeds vrijwel op een scenario als dit op ETH, waarin we hoogstwaarschijnlijk opnieuw testen voordat we verder gaan.

Wat positieve signalen uit de markten de afgelopen dagen, maar geen voortzetting omdat indices zwakte vertonen (terwijl DXY hetzelfde laat zien).”

De handelaar heeft ook zijn oog laten vallen op FET, de op Ethereum gebaseerde altcoin die Fetch.ai aandrijft, een gedecentraliseerd machine learning-systeem dat bedoeld is om te fungeren als een platform voor applicaties met een focus op financiële diensten, slimme steden, etc.

Van de Poppe, die duidelijk optimistisch is over FET, zei dat hij wacht tot de altcoin mogelijk nog eens 15% daalt, voordat hij long gaat. Hij tweette:

“Ik wacht nog steeds op het invullen van de lagere niveaus op FET.

Niveaus waar ik naar kijk:

$0,0775
$0,068″

Terwijl velen in de crypto-ruimte nog steeds een nieuwe golf van liquidaties verwachten die de markten naar beneden halen, gaf Van de Poppe aan dat de bearish prijsactie ten einde loopt, maar wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!