BlockFi houdt petitie om klanten terug te betalen

BlockFi heeft een petitie naar de faillissementsrechtbank gestuurd om klanten met accounts op het platform groen licht te geven om hun digitale activa op te nemen. Volgens het verzoekschrift zijn de digitale activa momenteel vastgezet op hun rekeningen. Het uitleenplatform wil groen licht van de rechtbank, zodat gebruikers hun fondsen terug kunnen krijgen. Dit verzoek heeft geen invloed op de renterekeningen op het BlockFi-platform, waarvan de rechtbank een bevriezing van transacties heeft bevolen.

Het bedrijf diende dezelfde petitie in Bermuda in

In zijn verklaring aan zijn klanten vermeldde het bedrijf dat de move één van de stappen was die het bedrijf besloot te nemen om digitale activa terug te geven aan zijn klanten. Het uitleenplatform vroeg in november een Chapter 11 faillissement aan na het FTX-debacle. Hetzelfde verzoekschrift is ook ingediend bij het Hooggerechtshof in Bermuda over de rekeningen op het platform van de zustertak van het bedrijf.

Afgezien van deze verzoeken heeft de rechtbank de rechtbank ook verzocht om backroom-ingenieurs toe te staan ​​​​aan de interface van het platform te werken. Volgens de indiening zal de update hen helpen hun klanten hun oorspronkelijke activasaldo gedurende deze periode te tonen. Het bedrijf beweert dat dit hen zal helpen eerlijk te blijven tijdens deze moeilijke periode.

Beslissing zal in januari worden uitgesproken

De gebruikers van BlockFi zullen het geloof moeten behouden, aangezien de rechtbank op 9 januari volgend jaar een uitspraak over de petitie zal doen. De in Bermuda ingediende petitie zal ook op 13 januari worden gehoord, met een daartoe strekkend vonnis.

BlockFi is slechts één bedrijf dat momenteel wordt getroffen door het FTX-probleem. Een gevolg van deze problemen met de betrokken bedrijven is dat hun gebruikers hun activa niet kunnen opnemen.

Celsius kreeg van een rechtbank het mandaat om zijn gebruikers geld terug te betalen voor een bedrag van $44 miljoen aan digitale activa. De gedekte fondsen waren de fondsen die los stonden van het leningsprogramma met rente. Momenteel weten Celsius-gebruikers niet of ze het geld op hun renterekeningen kunnen vergeten. Wat er zal gebeuren met de meer dan $210 miljoen die op het platform wordt gehouden, moet nog worden bepaald.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!