Analist voorspelt stijgingen voor Bitcoin en twee grote altcoins

De populaire cryptocurrency-analist Kaleo heeft recentelijk op Twitter aangegeven dat hij een stijging verwacht voor de Bitcoin koers en dat twee grote altcoins er ook bullish uitzien.

De pseudonieme handelaar deelde met zijn 551.200 Twitter-volgers dat blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC) bullish lijkt ten opzichte van Bitcoin (MATIC/BTC) na het opnieuw testen van een belangrijke diagonale weerstand als ondersteuning. Hij tweette:

“MATIC/BTC is in dit bereik nog steeds langzaam hoger aan het slijpen. Uitzoomend blijft het plan hetzelfde. Een nieuwe all-time high staat voor de deur.”

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij een scherpe rally voor MATIC/BTC te voorspellen op weg naar een nieuwe all-time high rond 0,00007 BTC ($1,20). Op het moment van schrijven wisselt MATIC/BTC van eigenaar voor 0,00005274 ($0,90), wat een opwaarts potentieel van meer dan 32% suggereert voor het paar.

Bitcoin koers op weg richting $18k?

Kaleo verschuifde vervolgens zijn focus naar Bitcoin (BTC) en voorspelde dat BTC de komende dagen boven de $18.000 zal stijgen na een lichte terugval onder de $17.000. Hij tweette:

“Ze zeiden dat het naar nul zou gaan, maar we zijn terug bij de range highs. $18.000 is een magneet.”

Litecoin heeft nog meer potentie

Kaleo analyseerde tevens ook het peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin (LTC), en zei dat de run tegen Bitcoin (LTC/BTC) nog niet voorbij is. Hij gaf het onderstaande aan:

“De LTC/BTC-ratio is dit weekend klaar met het opnieuw testen van de recente hoogtepunten. Ik verwacht nog steeds dat Litecoin de markt in de nabije toekomst zal blijven overtreffen.”

Volgens de grafiek van Kaleo verwacht hij dat LTC/BTC zal stijgen naar zijn doel van ongeveer 0,0058 BTC ($99,40). Op het moment van schrijven handelt LTC/BTC op 0,00444 BTC ($76,09), wat een mogelijke stijging van 30% suggereert voor het paar.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!