Top 5 altcoins om te kopen in november 2022, volgens analist

Zoals jullie allen vast wel gemerkt hebben, heeft de Bitcoin koers de afgelopen twee weken een aanzienlijke rally doorgemaakt, waarbij de meeste altcoins mee konden liften. De trend heeft geleid tot een algemeen bullish sentiment voor de vooruitzichten van de markt, waardoor het idee is ontstaan dat we misschien aan de start van een altseason staan.

In deze lijn heeft Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe gesuggereerd dat de meeste altcoins hun rally’s zullen voortzetten. Hij gaf het volgende aan in een nieuwe YouTube-video:

“De meeste altcoins willen graag verder, maar we zijn zeker op zoek naar consolidatie op de markt. Het ziet er redelijk goed uit en ik denk dat we op de rand van een grote doorbraak in alle markten staan.”

De deskundige ging in zijn video verder met aangeven dat de volgende altcoins de moeite waard zijn om aandacht aan te besteden.

Mask Network (MASK)

In de afgelopen dag is MASK met 12% gestegen, en wordt op het moment van schrijven verhandeld voor ongeveer $5. Van de Poppe verwacht dat er verschillende opwaartse mogelijkheden zijn voor de token, en heeft het volgende koersdoel vastgesteld op $5,50. Hoewel als MASK corrigeert naar $4, dat als een trigger zal werken voor langetermijnbeleggers in de munt.

Zijn projectie wordt ondersteund door de technische gegevens van MASK die een verdere accumulatie van de munt begunstigt.

Bron: TradingView

Dogecoin (DOGE)

Nu Dogecoin (DOGE) de laatste weken populairder is geworden, is het belangrijk voor beleggers om geduldig te blijven en te wachten tot de altcoin zijn waarde terugwint. Voorzichtigheid blijft echter geboden, want de prijzen zouden weer kunnen dalen na het bereiken van hoogtepunten rond $0,13.

De meme-cryptocurrency is in de afgelopen week met 23% gestegen, en volgens de handelsexpert is er nog meer groeipotentieel.

Bron: TradingView

Binance Coin (BNB) 

Tegen sluitingstijd werd BNB verhandeld op $354, en Van de Poppe suggereerde dat de token zijn opwaartse trend waarschijnlijk zal voortzetten; het heeft in de loop van een week 15% aan waarde gewonnen.

De technische analyse van de token wijst ook op positieve sentimenten en suggereert dat kopen een verstandige beslissing zou zijn.

Bron: TradingView

Polygon (MATIC)

MATIC was de afgelopen week sterk aanwezig in de markt en heroverde onlangs het niveau van $1. De analist stelde dat er nog steeds potentieel is voor MATIC om $1,30 te bereiken. Verder suggereren de technische gegevens dat er een bullish sentiment is rond MATIC.

Bron: TradingView

De volgende op Van de Poppe’s lijst is LINK, dat volgens hem toe is aan een uitbraak die de prijs naar $11 zou kunnen brengen. Op het moment van schrijven handelt LINK op $8,70, een stijging van 20% ten opzichte van vorige week. De analist waarschuwde echter dat er een hertest van het niveau van $7,8 zou kunnen komen voordat er een rally plaatsvindt, gebaseerd op de huidige technische indicatoren.

Bron: TradingView

Al met al, ziet de cryptomarkt momenteel een rally dankzij het feit dat de Bitcoin koers het niveau van $21.000 wist te doorbreken. Dit was op zijn beurt weer een reactie op positieve banengegevens uit de Verenigde Staten. Toch zouden bredere macro-economische omstandigheden nog steeds op de markt kunnen drukken. Blijf dus altijd voorzichtig.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!