LUNC is bullish, aldus analist Van de Poppe

De crypto-analist en handelaar, Michaël van de Poppe, is bullish over de positieve ontwikkelingen rond Terra Classic (LUNC). Slechts enkele weken geleden gaf de analist echter aan dat LUNC misschien de $1 niet zal halen, maar Van de Poppe is nu dus iets positiever gestemd.

Van de Poppe deelde een thread op Twitter waarin hij een technische analyse uitvoerde van de prijsbewegingen van vijf populaire crypto-activa. Hij behandelde ChainLink (LINK), Terra Classic (LUNC), Litecoin (LTC), Polygon (MATIC) en Avalanche (AVAX), waarbij hij voor LUNC aangaf dat de prijs mogelijk naar $0,000523 kan gaan zodra het weerstandsniveau op $0,00045 wordt doorbroken. Hij gaf verder aan dat bepaalde prijsregio’s moeten worden aangehouden om de uptrend van LUNC te laten doorgaan.

De prijs van LUNC vertoonde een ommekeer van zijn neerwaartse trend nadat het token de $0,0002 had bereikt. Dit gebeurde toen Binance aankondigde dat het 1,2% voorstel voor belastingverbranding op spot- en margehandel zal worden geïmplementeerd. In de grafiek is te zien dat LUNC van ongeveer $0,0002 naar $0,0003 ging in een lange groene candle. Daarna bereikte LUNC een lokaal hoogtepunt op 1 oktober van $0,000361. Volgens Van de Poppe moet het token voorbij dat niveau stijgen om de $0,00045 en $0,000523 wil halen. Daarnaast dient het belangrijke ondersteuningsniveau op $0,0003 en $0,00027 te worden behouden. Van de Poppe schreef het volgende:

“Deze LUNC toont kracht, aangezien er weer een uitbraak is gebeurd. Momenteel in weerstand, breken en flippen = long zone. Anders zou ik naar ongeveer $0,0003 kijken voor een potentiële optie. Als $0,00036 breekt, dan neem ik aan dat we $0,00045 zullen zien.”

Op het moment van schrijven wordt Terra Classic verhandeld voor een prijs van $0,0003216, dat op nummer 31 staat volgens marktkapitalisatie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!