LUNC stijgt explosief na burn-aankondiging van Binance

Binance heeft vandaag aangekondigd in een officiële blogpost dat handelsfees van Terra Classic (LUNC) worden geburnd in de spot- en marginpairings. De handelskosten op LUNC spot- en marginhandel van de vorige week worden elke maandag om 00:00 UTC naar het burn-adres gestuurd. Daarnaast wordt er elke dinsdag een rapport bijgewerkt over het burnen en de volgende transactie-ID.

Eerder stelde de CEO van Binance, CZ, een opt-in-knop voor om gebruikers te laten beslissen of ze de 1,2% belastingburning ter plaatse en marginhandel willen implementeren of niet. Na verdere discussies en gezien de ontevredenheid van Terra Classic met het voorstel, heeft Binance het nieuwe voorstel ingediend.

Binance ontdekte bovendien dat het op-in-voorstel tijd kost om te implementeren en dat handelaren mogelijk niet zullen stemmen. De crypto-exchange heeft daarom een snellere manier bedacht om de community te ondersteunen.

De eerste reeks LUNC-handelskosten die worden verbrand, is van toepassing voor de periode van 21 september tot 2 oktober. Binance sluit vergoedingskortingen op LUNC-spot- en margehandelsparen voor de week uit voor het Binance Spot Liquidity Provider-programma.

Daarnaast converteert Binance elke maandag handelskosten in andere tokens naar LUNC. CZ heeft ook gezegd dat de exchange de kosten van het burnen zal dragen en dat deze niet wordt verhaald bij de gebruikers. De verbranding van Terra Classic heeft echter geen invloed op BNB-kortingen, kortingen of andere tariefaanpassingen. CZ gaf aan:

“Op deze manier kunnen we eerlijk zijn naar alle gebruikers. De handelservaring en liquiditeit blijven hetzelfde en Binance kan nog steeds bijdragen aan de afname van het aanbod van LUNC, wat de community wil.”

Na de aankondiging van Binance is de prijs van LUNC flink omhoog geschoten. Sinds het naar buitenkomen van het nieuws is LUNC namelijk met meer dan 50% gestegen. Voor het nieuws handelde LUNC op $0,00018 en op het moment van schrijven wordt het token verhandeld voor een prijs van $0,00031.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!