Befaamde handelsbot voorspelt goed presterende cryptomunten

The Real Vision Bot is een autonome bot die de reputatie heeft beter te presteren dan de cryptomarkt. Dit doet de bot door gebruik te maken van gegevens uit wekelijkse enquêtes van handelaren. Onlangs onthulde The Real Vision Bot zijn nieuwste portfolio-allocaties. 

Raoul Pal, oprichter en macro-economisch expert van Real Vision, noemt de historische prestaties van de bot verbazingwekkend. Zo zegt Raoul dat de bot meer dan 20% beter presteert dan de verzameling van top 20 crypto-projecten op de markt.

Voorspelling Real Vision Bot

Terwijl de meeste crypto projecten aan het herstellen zijn, ziet de bot potentie in een aantal projecten. De resultaten van de laatste Real Vision Exchange crypto-enquête zijn opmerkelijk en laat zien waar professionele investeerders op wedden. Het resultaat van de enquête wordt uitgedrukt in de antwoord frequentie van de deelnemers en is als volgt:

1. Bitcoin 50%

2. Solana 36%

3. Ethereum 27%

4. Cardano 21%

5. Polkadot 20%

Solana scoort opvallend goed

Zoals te zien scoren toonaangevende cryptoprojecten zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) goed met respectievelijk toewijzingen van 50% en 27%. Solana (SOL) komt sterk uit de voeten en verslaat smart-contract concurrent Ethereum met een waarde van 36%. Solana is het afgelopen jaar nog vaak in het nieuws geweest vanwege een instabiel netwerk en een hack. Desondanks lijken investeerders positief gezind. Dit heeft mogelijk met de sterke fundamentele metrieken van Solana te maken. In een eerdere artikel bespraken we deze ook al.  

Top 10 crypto-projecten doen het goed

Daarnaast blijkt dat er voornamelijk wordt geïnvesteerd in gevestigde cryptoprojecten. Zo staan bovengenoemde projecten allemaal in de top 20 op basis van marktkapitalisatie. Dit is mede te verklaren door de bear market. Wanneer het marktsentiment negatief is neigen mensen naar grotere projecten om hun verliezen te beperken. 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!