Wereldeconomie

Scaramucci van mening dat de wereldeconomie binnen 12 maanden kan herstellen

Anthony Scaramucci, de oprichter en managing partner van Skybridge Capital, heeft een optimistische kijk op de toekomst van de crypto-markten. Hij adviseert investeerders om door de huidige omgeving heen te kijken en geduldig te blijven kijken naar de langer termijn.

De hedgefondsmanager sprak in een interview met CNBC over zijn overtuiging dat verschillende ontwikkelingen in de crypto-sector voor meer commerciële activiteit zouden kunnen zorgen. Hij benadrukte dat Lightning Network, het layer-2 betalingsprotocol op Bitcoin (BTC), steeds beter wordt. Ook zijn de samenwerking tussen Coinbase en BlackRock en de opvolgende oprichting van BTC Private Trust Fund positieve ontwikkelingen.

“Ten slotte ziet CEO Larry Fink institutionele vraag naar digitale activa. Anders zou hij die producten niet opzetten en zou hij niet samenwerken met Coinbase.”

“Ik wil mensen eraan herinneren dat er slechts 21 miljoen Bitcoins zijn en dat je een vraagschok zult krijgen met heel weinig aanbod.”

De geanticipeerde fusie van Ethereum (ETH), The Merge, staat op 15 september gepland en scaramucci noemde het een grote gebeurtenis die de prijs van ETH zou kunnen opvoeren. Volgens hem kopen handelaren de cryptocurrency op basis van de potentiële voordelen die de fusie zou kunnen opleveren. Toch merkte hij ook op dat deze groep net zo snel zou kunnen verkopen. Hij zei:

“Veel handelaren kopen waarschijnlijk dat gerucht; ze zullen waarschijnlijk verkopen op het nieuws van die fusie. Ik mensen zou waarschuwen om dat niet te doen; dit zijn geweldige langetermijninvesteringen.”

De afgelopen maand hebben de meeste cryptocurrencies winst geboekt ondanks de bear-markt. De afgelopen maand is BTC zelfs met 20% en staat op het moment van schrijven op $24.407. Ethereum heeft het veel beter gedaan met een winst van ruim 60% ten opzichte van 30 dagen geleden. Op het moment van schrijven wordt ETH verhandeld voor een prijs van $1.901.

Scaramucci denkt dat de heropleving van de crypto-markt sterk is gecorreleerd met de inflatiecijfers. Deze cijfers vielen voor juli in de VS lager uit dan verwacht, waardoor risicovolle activa begon te stijgen. Scaramucci is dan ook van mening dat de wereldeconomie binnen 6 tot 12 maanden kan herstellen naar de sterke status van eind 2019.

Over het algemeen heeft Scaramucci positieve vooruitzichten voor de crypto-markt en waarschuwt hij beleggers om voorzichtig te zijn met reflexmatige reacties op slecht nieuws en op emoties gebaseerde handel. Zijn bedrijf is namelijk van mening dat BTC de komende zes jaar een ongekende opleving zou kunnen meemaken. Hij ga het volgende aan:

“Als we gelijk hebben, als BTC naar $300.000 USD per munt gaat, maakt het niet uit of je het voor $20.000 USD of $60.000 USD hebt gekocht; de toekomst ligt voor ons; het gebeurt sneller dan ik dacht.”

“Als je de tien beste dagen uit de markt bent, heb je je rendement teruggebracht van een rendement van 7,5% naar een rendement van 2%; ik wil niet dat we de wallet gaan veranderen op basis van emotie.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN