Crypto Nieuws

Astar Network en Acala kondigen samenwerking aan in een enorme boost voor DeFi op Polkadot

Singapore, 10 augustus 2022 – Polkadots innovatiehub Astar Network is verheugd een samenwerking aan te kondigen met het toonaangevende DeFi-netwerk Acala om DeFi op Polkadot (DOT) een boost te geven. De twee toonaangevende parachains zijn samengekomen om het “Astar x Acala DeFi Rising”-programma te lanceren om nieuwe kansen en beloningen voor ontwikkelaars te ontgrendelen.

Acala’s reeks flexibele financiële producten die het Polkadot-netwerk bedienen, zijn cruciaal voor het bloeiende ecosysteem van DApps op Astar. De samenwerking stelt ontwikkelaars in staat om voort te bouwen op het levendige DeFi-ecosysteem van Astar met behulp van Acala-eigen activa zoals aUSD, LDOT en ACA, terwijl ze extra ACA en aanvullende beloningen ontvangen van verschillende Astar-ecosysteemteams. Bette Chen, mede-oprichter van Acala, zei het volgende hierover:

“Met Acala hebben we een DeFi-app-keten gebouwd om producten zoals aUSD te leveren aan andere netwerken in het Polkadot-ecosysteem en de bredere Web3-ruimte. Onze diepe integratie met het Astar-team is erg opwindend voor ons, omdat we willen helpen de groei van Astar’s sterke DApp-ecosysteem te versnellen met USD-liquiditeit en cross-chain use-cases.”

Acala is een DeFi-netwerk dat financiële applicaties op Polkadot aandrijft en de thuisbasis is van aUSD, de de facto stablecoin van de Polkadot- en Kusama-ecosystemen. Acala’s suite van DeFi-producten omvat de onlangs gelanceerde liquid staking, waarmee gebruikers DOT-tokens op de relay-keten kunnen inzetten om veiligheid te garanderen terwijl ze liquide blijven met LDOT – een token ondersteund door uitgezette DOT.

Het DeFi Rising-programma is de eerste stap naar een bloeiend DeFi-ecosysteem dat gebruikmaakt van de kracht van Astar’s Cross-Consensus Messaging Format (XCM) om betrouwbare en gedecentraliseerde cross-chain overdrachten uit te voeren. Sota Watanabe, oprichter en CEO van Astar Network, reageerde als volgt:

“Deze samenwerking is de eerste officiële campagne die wordt uitgevoerd door grote Polkadot-parachains in het ecosysteem. Zoals in het verleden het geval was, zullen Acala en Astar het Polkadot-ecosysteem leiden en samen multichain use-cases creëren. Deze samenwerking is onze eerste stap om de waarde van betrouwbare Polkadot-bruggen (XCM) te bewijzen en de toekomst van multichain DApps te creëren.”

Om Astar te vestigen als de toekomst van smart contracts voor multichain, hebben bouwers een diepe liquiditeit van institutionele activa, zoals aUSD en LDOT, nodig om mee te werken. Astar-ontwikkelaars kunnen nieuwe DApps bouwen bovenop de betrouwbare activa van Acala. In ruil daarvoor zal het Astar-ecosysteem de vroege use-cases bouwen die nodig zijn voor een massale acceptatie van USD in de toekomst met meerdere ketens.

Projecten die nut toevoegen aan een USD op Astar Network kunnen een aanvraag indienen voor Acala’s $250 miljoen aUSD Ecosystem Fund en Astar’s SpaceLabs-programma. Het $250 miljoen aUSD Ecosystem Fund ondersteunt startende startups die applicaties bouwen met sterke stablecoin-gebruiksscenario’s op elke Polkadot- of Kusama-parachain. Het is op zoek naar op Solidity of Substrate gebaseerde toepassingen die de opbrengst of het nut voor aUSD stimuleren, inclusief geldmarkten, DEX’s, derivaten, activabeheer, DAO’s, betalingen en andere gebruiksscenario’s.

Over Acala

Acala is een gedecentraliseerd financieel netwerk dat het aUSD-ecosysteem aandrijft. Het kernproduct, Acala USD, is een gedecentraliseerde, multi-collateral, crypto-backed stablecoin die dienst doet als de native stablecoin van het Polkadot-ecosysteem. Acala’s Ethereum-compatibele blockchain heeft ingebouwde DeFi-protocollen waar applicatieontwikkelaars gebruik van kunnen maken, waaronder een trustless staking-derivaat (liquid DOT – LDOT), een gedecentraliseerde beurs, en de EVM+, een hybride EVM die een volledig Ethereum-compatibele ontwikkelomgeving plus volledige compatibiliteit biedt met substraat.

Acala is een gedecentraliseerd financieel netwerk dat het aUSD-ecosysteem aandrijft. Het is een layer-1 smart contract platform dat schaalbaar, Ethereum-compatibel is en meer.

Linktree | Discord | Website | Twitter | GitHub | Wiki | Nieuwsbrief | YouTube

Over Astar Network

Astar Network is de toekomst van smart contracts voor multichain. Astar Network ondersteunt het bouwen van DApps met EVM en WASM smart contracts en biedt ontwikkelaars echte interoperabiliteit, met cross-consensus messaging (XCM). We zijn gemaakt door developers en voor developers. Het unieke Build2Earn-model van Astar stelt ontwikkelaars in staat om via een DApp-stakingsmechanisme betaald te worden voor de code die ze schrijven en de DApps die ze bouwen.

Het levendige ecosysteem van Astar is wereldwijd de leidende Parachain van Polkadot geworden, ondersteund door alle grote beurzen en tier 1 VC’s. Astar biedt de flexibiliteit van alle Ethereum- en WASM-toolings voor ontwikkelaars om te beginnen met het bouwen van hun dApps. Om de groei op Polkadot en Kusama Networks te versnellen, biedt Astar SpaceLabs een Incubation Hub voor de beste TVL DApps.

Website | Twitter | Discord | Telegram | GitHub | Reddit

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN