Altcoins

Michaël van de Poppe volgt ETH en deze drie altcoins

De Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk aangegeven dat het toonaangevende smart contract platform Ethereum (ETH), twee rivalen en een extra altcoin klaar lijken om uitbraakrally’s te ontketenen.

In een nieuwe strategiesessie vertelde Van de Poppe zijn 166.000 YouTube-abonnees dat Ethereum momenteel de sterkte van zijn onmiddellijke weerstand test op ongeveer $1.700. Mochten de bulls deze weerstand uitschakelen, dan ziet Van de Poppe de Ethereum koers met meer dan 46% stijgen ten opzichte van de huidige prijs. Hij zei het volgende:

“Het leuke begint met Ether wanneer het zo hoog kraakt… Als we boven de $1.660 blijven, als we de high opnieuw vasthouden en testen en de high op $1.780 doorbreken, denk ik dat het vrijwel geaccepteerd is om al die highs ($2.000) weg te werken. En dan gaan we naar de bovenkant van dit bereik en dan kijk ik naar $2.400.”

Een andere altcoin op de radar van de handelaar is het smart contract protocol Avalanche (AVAX). Volgens Van de Poppe is AVAX één weerstand verwijderd van een enorme stijging van 79%. Hij zei onderstaande:

“We testen het bereik opnieuw hoog ($26). Als we er doorheen breken, is het hetzelfde als met Ether. We kijken hier naar range highs of naar eerdere highs, wat uiteindelijk resulteert in acceleratie en dan zouden we zelfs een run naar $42 kunnen zien.”

De volgende altcoin is tevens een grote concurrent van ETH, namelijk Polkadot (DOT). Van de Poppe gaf aan dat hoewel DOT zijn bullish momentum op korte termijn kan behouden, hij gelooft dat andere altcoins betere risico-opbrengstverhoudingen bieden. Hij zei:

“Misschien gaat het hier behoorlijk snel accelereren. Ik denk dat dan een hertest voor $9 waarschijnlijk de volgende is. Moeilijke. Ik denk dat er betere opties zijn om te handelen dan DOT.”

De laatste altcoin op de radar van de analist is CRV, de governance-token van de op stablecoin gerichte gedecentraliseerde beurs Curve Finance. Hij gaf het volgende aan:

“Als we hier verder willen gaan, willen we waarschijnlijk de vorige high testen, wat betekent dat als we een correctie hebben … ik naar $1,33 ga kijken voor de test en dan krijgen we voortzetting richting $2.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN