The Sandbox

Tony Hawk gaat skatepark bouwen in de digitale wereld van The Sandbox

Skateboardlegende Tony Hawk is de nieuwste beroemdheid die de wereld van de metaverse betreedt. Op 13 juli kondigde Hawk een samenwerking aan met Autograph en The Sandbox (SAND) om het “grootste skatepark” in de digitale wereld te bouwen.

Het virtuele land van de Sandbox zal bestaan ​​uit 36 ​​percelen. Allereerst kunnen Sandbox-spelers hun ervaring aanpassen met bewerkingstools die zijn gemaakt in samenwerking tussen een professionele skateboarder en de beste ontwikkelaars.

Ten tweede zal er een marktplaats zijn die skateboardenthousiastelingen en metaverse spelers verenigt. Je kunt teven wat NFT-verzamelobjecten van Hawk zelf verwachten, aangezien hij eind vorig jaar in samenwerking met Autograph de The Last Trick NFT-collectie heeft uitgebracht.

Ten derde is dit niet de eerste keer dat Tony Hawk zich in Web3 verdiept. Deze keer werkt Autograph aan het maken van NFT’s uit Tony Hawks carrièrehoogtepunten, skateboards, merchandise en andere accessoires. Dillion Rosenblatt, de CEO van Autograph, gaf aan dat hij enthousiast over de nieuwe samenwerking Hawk:

“Bij Autograph streven we ernaar om anders onmogelijke ervaringen op te bouwen voor gemeenschappen van fans en dit is een stap in de richting van ons doel om ze uniek en op grote schaal te verbinden met Tony Hawk. en elkaar.”

Een ander fascinerend project van The Sandbox is de aanstaande Mega City. Er zijn meerdere partnerships getekend met grote namen uit Hong Kong. Het culturele centrum zal bestaan ​​uit het werk van vele talenten die Hong Kong te bieden heeft. De entertainment-, muziek-, filmindustrieën zijn allemaal aan boord. The Sandbox probeert echter niet het echte leven van Hong Kong na te bootsen, zoals uitgelegd in de officiële blogpost:

“The soul of Mega City is the talent of Hong Kong. Meer dan een strikte metaverse weerspiegeling van Hong Kong, is Mega City de uitbreiding naar de toekomst, een plaats van dromen en plezier.”

Tevens kondigde het onlangs een samenwerking aan met de Playboy-franchise. Het team van The Sandbox informeerde de crypto- en NFT-gemeenschappen via Twitter over de nieuwe samenwerking en verklaarde dat de samenwerking “een Playboy MetaMansion-sociale game in Sandbox zal creëren met NFT-verzamelobjecten en speciale ervaringen voor de Rabbitar Playboy NFT-gemeenschap”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN