Playboy Mansion is binnenkort te zien in The Sandbox

De wereldwijd erkende Playboy-franchise heeft besloten om zijn tenen ook de dompelen in de wereld van NFT’s. Het kondigde namelijk aan dat het samen is gaan werken met het bekende metaverse-project The Sandbox (SAND) om zijn Playboy Mansion in de game te repliceren.

Het team van Sandbox informeerde de crypto- en NFT-gemeenschappen via Twitter over de nieuwe samenwerking en verklaarde dat de samenwerking “een Playboy MetaMansion-sociale game in Sandbox zal creëren met NFT-verzamelobjecten en speciale ervaringen voor de Rabbitar Playboy NFT-gemeenschap”.

Het team van Playboy heeft ook zijn community op dezelfde manier geïnformeerd en verklaard dat de MetaMansion de virtuele bestemming zal zijn voor fans en de Rabbitar-community.

Kortom, zal het beide gemeenschappen unieke Playboy-ervaringen bieden door middel van interactieve gameplay, originele programmering, NFT-verzamelobjecten en meer, geïnspireerd door de 70-jarige rijke geschiedenis van Playboy, waaronder iconische evenementen in het oorspronkelijke landhuis, archieven en kunstverzameling.

Rabittars zijn op Ethereum gebaseerde non-fungible konijnen geïnspireerd op het Playboy-logo. Elke Rabbitar heeft unieke eigenschappen zoals vacht, oren, gezichtsuitdrukkingen, kleding, accessoires, carrières en meer. Bovendien hebben houders van Playboy’s Rabbitar NFT’s speciale VIP-toegang tot ervaringen, missies en weggeefacties, etc. Bovendien hebben de teams Playboy en The Sandbox gesuggereerd dat er in de nabije toekomst mogelijk Playboy LAND wordt geslagen. Ze verklaarden:

“De komende weken en maanden werken we samen met het Sandbox-team om meer informatie te delen over wanneer we de release van de eerste Playboy x Sandbox-ervaringen kunnen verwachten, hoe je kunt deelnemen, wanneer Playboy LAND wordt onthuld en meer.”

Op het moment van schrijven hebben Rabbitar NFT’s een bodemprijs van 0,17 Ethereum met in totaal meer dan 5.200 eigenaren en een totaal handelsvolume van 2.600 Ethereum (ETH).