Dogecoin

Grote BNB-whale koopt bijna 19 miljoen DOGE

De grote BNB-whale die bekend staat als “Martian Manhunter”, gerangschikt op de 71e plaats volgens WhaleStats, heeft zojuist 18.800.433 DOGE gekocht ter waarde van $1.256.188. De whale kocht tevens een paar andere altcoins in afzonderlijke transacties, waaronder bijna 12 miljoen MATIC, ter waarde van $5.605.116.

Afgezien van zijn recentelijke grote aankopen, bezit de whale ook:

  • 40 miljoen XRP, ter waarde van $12.471.184
  • 25 miljoen ADA, ter waarde van $11.191.348
  • 30 miljoen TRX, ter waarde van $2.009.118
  • 350.000 LINK, ter waarde van $23.439

Whales blijven kopen

Whales hebben actief gebruik gemaakt van de recentelijke crash en hun bezit vergroot door met korting te kopen. Zo hebben wij al meerdere artikelen geschreven waarin duidelijk werd dat whales hun vertrouwen niet verloren zijn, ondank de bearish prijsactie. Deze prijsactie heeft zich vandaag echter wat hersteld, waarbij verschillende tokens stegen op het moment van schrijven.

De grootste meme-cryptocurrency van dit moment, Dogecoin (DOGE), steeg licht met 4,28% om te handelen op $0,068. Tevens meldde het on-chain analysebedrijf Santiment dat de meeste cryptocurrencies historische MVRV-niveaus of “pijndrempels” hebben bereikt in hun handelsrendementen, waardoor een ommekeer kan worden verwacht om de huidige verliezen te verminderen. Het blijft echter moeilijk te voorspellen wanneer dit precies zal gebeuren, merkte Saniment op.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN