“Chainlink kan 100x gaan na consolidatie op de korte termijn”, aldus analist

Volgens een populaire crypto-analist zou Chainlink (LINK) op de korte termijn verliezen kunnen zien, maar zullen deze verliezen verwaarloosbaar zijn op lange termijn. Kevin Svenson vertelde zijn bijna 110.000 volgers op Twitter dat LINK zou kunnen dalen tot $2, mocht Ethereum (ETH) zakken naar de niveaus tussen $500 en $700. Svenson verwacht dat LINK voor een prijs van $2 een goed startpunt is voor een enorme rally. Hij zei:

“In de komende jaren is dat een 100x rendement op Chainlink als je LINK tussen $2- $3 koopt. Als deze prijzen verschijnen, kunt u er maar beter klaar voor zijn.”

Hij ging verder met:

“Ik vermijd nu de meeste alts. De reden dat ik ETH en LINK als goede aankopen noem, is omdat dit de meest geaccepteerde projecten in de hele branche zijn. Echte infrastructuur speelt. Mogelijkheden op de lange termijn.”

Dat Svenson inzet op een rendement van een 100x, lijkt gebaseerd te zijn op de prestaties van LINK tussen april 2019 en mei 2021. In die periode steeg het gedecentraliseerde Oracle-token 13.200% tot zijn hoogste punt ooit van $53. Svenson is daarnaast van mening dat de algehele crypto-bearmarkt op korte termijn zal voortduren. hij gaf het volgende aan:

“Het destructieve domino-effect dat we hebben zien ontvouwen in deze crypto-bearmarkt is historisch geweest. Een markt met een te grote hefboomwerking, beginnend met LUNA die neerwaartse druk creëerde, BTC-mijnwerkers capituleerden, en dat bloedde uit in de leenplatforms die een na de ander vielen.”

“Het is moeilijk voor mij om te geloven dat dit allemaal nu zou eindigen zonder meer pijn. Waarschijnlijk komt er nog wat bloed bij. Maar het goede nieuws is dat dit soort gebeurtenissen de gebruikelijke markeringen zijn van een cyclusbodem. Het hangt er gewoon van af waar/wanneer dat precies zal zijn.”

Onlangs deelde het team van Chainlink een geüpdate roadmap voor Chainlink Economics 2.0. Het nieuws werd destijds als zeer bullish geïnterpreteerd vanwege de toevoeging van staking. De prijs van het token steeg na het nieuws ook explosief van de niveaus rond de $6 tot een prijs rond de $10.

Op het moment van schrijven staat Chainlink op de 24e positie op het gebied van marktkapitalisatie. LINK wordt verhandeld voor een prijs van $6,67 en is in de afgelopen 24 uur met meer dan 2% gedaald. Ethereum handelt op het moment van schrijven voor $1.222 met een stijging van 0,09% in de afgelopen 24 uur. Houd onze website altijd in de gaten voor het laatste Chainlink nieuws.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!