Ethereum whales

Ethereum-whales kochten recentelijk een breed scala aan altcoins

Nieuwe on-chain-gegevens laten zijn dat de grootste Ethereum-whales op dit moment hun aandacht richten op een divers scala aan altcoins. Terwijl Ethereum moeite heeft rond dit prijsniveau, hebben de whales interesse in altcoins die zijn verspreid over meerdere sectoren.

Gegevens van WhaleStats laten zien dat de 100 rijkste non-exchange Ethereum-adressen onder andere interesse hebben in ApeCoin (APE), dat een op Ethereum gebaseerde altcoin is die is aangesloten bij de non-fungible token-collectie van Bored Ape Yacht Club. Er werd gemiddeld $53.690 neergeteld voor 13.592 APE door de rijke investeerders.

APE was de op één na meest gekochte token onder de whales. US Dollar Coin (USDC) was namelijk de meest gekochte coin. Een andere stablecoin, Tether (USDT), was ook populair onder de Ethereum-whales. Zijn kochten namelijk gemiddeld voor $47.482 aan USDT.

De vierde coin op de lijst is PAX Gold, dat een op Ethereum gebaseerde token is die wordt uitgegeven door blockchain-infrastructuurplatform Paxos. Het wordt daarnaast ondersteund door fysiek goud. Gemiddeld werd er voor $18.278 uitgegeven aan PAXG.

Op de vijfde plek staat Ethereum met een gemiddelde koop van 12 ETH, wat $13.690 kostte. De op Ethereum gebaseerde stablecoin, DAI, staat op de zesde plaats met een gemiddelde van 9.358 gekochte DAI.

Wrapped Ethereum (WETH) staat op de zevende plek. Het is een token dat is ontworpen om een 1:1-verhouding te behouden ten opzichte van de waarde van ETH. Er werden gemiddeld vier WETH-tokens gekocht voor een prijs van $4.290.

Synthetix Network (SNX) is de volgende op de lijst. het is een token die de handel in synthetische activa op het Synthetix-platform mogelijk maakt. De whales kochten voor 2.113 SNX-tokens met een waarde van $4.300.

De laatste twee tokens in de top 10 zijn Polygon (MATIC) en SUSHI. De ETH-whales kochten gemiddeld 3.953 tokens van de layer-2 schaaloplossing voor een waarde van $1.408. Ook kochten de whales het governance token van de gedecentraliseerde exchange SushiSwap, waarbij de whales gemiddeld 1.369 SUSHI kochten voor $1.334.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN