De totale vergrendelde waarde van Fantom stijgt explosief

De cryptocurrency-markt is in een vrije val terecht gekomen, maar toch zijn er enkele lichtpuntjes te zien. De Ethereum (ETH) killer, Fantom (FTM), vestigde namelijk een nieuw record tijdens de sterk volatiele periode. Gegevens van DeFi-analyseplatform DeFi Llama suggereren dat de totale vergrendelde waarde (TVL) in het blockchain netwerk de $12 miljard heeft overschreden. De afgelopen 24 uur is de TVL van FTM namelijk met 17% gestegen, waardoor alleen Ethereum en Terra (LUNA) dominanter zijn op het gebied van DeFi. De TVL van Fantom is in de afgelopen 4 maanden 12 keer over de kop gegaan.

Zelfs grote blockchains zoals Avalanche (AVAX) en Solana (SOL) zijn ingehaald door Fantom, dat nu de derde plek bezet op het gebied van TVL. Binance Smart Chain is ook ingehaald en bezet momenteel de vierde plek met een TVL van $11,57 miljard. De Terra blockchain staat op de tweede plek met een TVL van $16,13 miljard en Ethereum is nog steeds verreweg het grootste met een TVL van ruim $113 miljard.

Het FTM-token wordt momenteel verzameld door de top 1.000 non-exchange whales. De stijging van de TVL gebeurde simultaan. Uit gegevens van het whale-monitoring-platform, WhaleStats, blijkt dat FTM één van de best gekocht altcoins was van de afgelopen 24 uur. In het afgelopen jaar heeft FTM een sterke prestatie geleverd op het gebied van prijs. Het was zelf één van de sterkst presterende digitale activa’s in de crypto-markt. In januari 2021 verhandelde FTM namelijk voor een prijs rond de $0,01 en met een all-time high van ruim $3 tegen het einde van 2021. Momenteel heeft FTM het echter zwaar vanwege de recente onzekerheid in de markt. Op het moment van schrijven verhandelt FTM voor een prijs van ongeveer $1,91.

FTM grafiek
Bron: TradingView

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!