CryptoMichael

Nederlandse analist bekijkt Bitcoin, Ethereum en drie altcoin

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist, Michaël van de Poppe, legde in recentelijke tweets zijn voorspellingen uit voor Bitcoin, Ethereum en andere altcoins. In een tweet gaf hij aan dat er groenere dagen aan zitten te komen voor Bitcoin (BTC) zodra de asset het prijsniveau van $42.000 kan vasthouden. Hij gaf hierover het volgende aan:

“Als het gebied rond de $42K standhoudt, ga ik ervan uit dat we naar boven gaan kijken. Boven de $43K kunnen we versnellen richting $46K, omdat er niet veel tussen zit voor Bitcoin.”

Vervolgens deelt Van de Poppe ook zijn blik over Ethereum (ETH). Na de dip tot onder de $3.000 zijn er twee belangrijke niveaus te zien waar de asset naartoe gaat. Van de Poppe gaf aan:

“Goede bounce van Ethereum. Niveaus die ik bekijk zijn $3.350 en $3.600 om te breken voor een verder bullish perspectief.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe / Twitter

De volgende coin die door Van de Poppe werd besproken is Ripple (XRP). Op 23 december 2021 werd de asset voor het laatst boven de dollar verhandeld en bevindt zich momenteel rond de $0,80. Volgens de analist is het huidige prijsniveau van XRP te vergelijken met het niveau voordat de coin uitbrak afgelopen zomer. Hij zei het volgende:

“Niet de slechtste plek om naar XRP te kijken, om eerlijk te zijn.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe / Twitter

Als er wordt gekeken naar Elrond (EGLD) in de pairing met BTC (EGLD / BTC), dan valt op dat dit hetzelfde niveau is als vorig jaar, voor de recente uitbraak. Van de Poppe liet hier het volgende over los:

“EGLD kan uitbodemen.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe / Twitter

Tot slot wordt VeChain (VET) behandelt door de analist. Hij denkt dat de grafiek een afspiegeling is van eerdere prijsactie en dat VET kan uitbreken na verdere consolidatie binnen het support-level. Hij gaf het volgende aan:

“VET laat nog steeds bewegingen zien die vergelijkbaar zijn met de prijsactie die we in 2020-2021 hebben gezien. Doorbrak een cruciale weerstand niet. Nog wat consolidatie tot er een nieuwe impuls-beweging kan beginnen.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe / Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN