Bexplus

Ethereum Challenger stijgt 95% in zeven dagen, overtreft $8.000.000.000 market cap

Eén Ethereum-concurrent is alleen al in de afgelopen week bijna 100% gestegen, waardoor hij de markering van $8 miljard market cap doorbreekt en de top 20 van crypto-activa per market cap dreigt binnen te komen.

Near Protocol (NEAR) is een smart contract capable decentralized application (DApp) platform dat ernaar streeft om te concurreren met Ethereum (ETH) of Polkdadot (DOT).

NEAR, de token van het project, steeg onlangs naar een recordhoogte van $16,39, nadat het minder dan vijf dagen eerder tegen $8,40 werd verhandeld, goed voor een winst van 95%.

NEAR wordt gebruikt om te betalen voor transactiekosten en opslag. Het kan ook worden ingezet door token houders die deelnemen aan het bereiken van netwerk consensus als transactie validators.

De stijging van de Ethereum uitdager voegt zich bij een golf van stijgende layer-1 altcoins die aanzienlijke winsten boeken, terwijl ETH een relatief bescheiden prijsactie behoudt.

Solana (SOL), de grootste Ethereum uitdager, is 8,7% gestegen in de afgelopen zeven dagen en 15% van zijn 30-daags dieptepunt van $151.

Terra (LUNA), dat zich focust op de Stablecoin, is maar liefst 46% gestegen in de afgelopen zeven dagen en een ongelooflijke 150% in de afgelopen 30 dagen. LUNA is momenteel de best presterende altcoin in de top tien van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Ook smart contract platform Avalanche (AVAX) doet het goed, met een bescheiden stijging van 2% in de afgelopen zeven dagen, maar nog steeds een enorme stijging van 46% in de afgelopen twee weken. AVAX staat op nummer 11 in termen van marktkapitalisatie.

Een andere layer-1 altcoin die grote bewegingen maakt, is het op directed acyclic graph (DAG) gebaseerde smart contract platform Fantom (FTM). FTM is de laatste zeven dagen met 46% gestegen en wordt momenteel verhandeld tegen $2,06. Met 2021 bijna op zijn einde, is FTM meer dan 12.600% gestegen dit jaar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN