Elon Musk’s ex-vriendin accepteert nu ook Dogecoin

De Canadese singer/songwriter en Elon Musk’s ex-vriendin Clair Elise Boucher, of Grimes, heeft zich aangesloten bij het groeiende aantal muziekartiesten en spraakmakende ondernemers die Dogecoin (DOGE) omarmen als een betalingsoptie.

Grimes is namelijk van plan om haar volgende merchandise te verkopen in de toonaangevende meme-cryptocurrency Dogecoin. De tweet over de omhelzing van Grimes’ Dogecoin viel in de smaak bij Musk. Dogecoin-medeoprichter Billy Markus reageerde ook met een meme uit de geanimeerde sciencefiction-sitcom Futurama.

De 33-jarige zanger zei dat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH) ook zullen worden geaccepteerd voor de komende merch-drop. Ze tweette het volgende plaatje:

Naast betalingen heeft Grimes ook geëxperimenteerd met non-fungible tokens (NFT’s) om extra inkomsten te genereren. In maart van dit jaar verkocht ze een verzameling digitale kunstwerken en audiovisuele animaties voor maar liefst $6 miljoen in een tijdsbestek van 20 minuten.

In september onthulde Musk dat hij en Grimes “semi-gescheiden” zijn, eraan toevoegend dat ze op goede voet blijven en nog steeds van elkaar houden. Musk zei ook dat Grimes nog steeds in zijn huis in Californië woont en dat ze hun zoon X AE A-XII samen blijven opvoeden.

Grote namen verzamelen zich achter Dogecoin

Dogecoin is een populaire cryptocurrency, ondanks dat het in 2013 werd gecreëerd als een parodie op Bitcoin. Het werd dit jaar vooral bekend omdat miljardair-ondernemers zoals Tesla/SpaceX-CEO Elon Musk en Shark Tank-investeerder Mark Cuban het op social media hebben benoemd en beweerden dat het zal een nuttige cryptocurrency worden. Musk beweerde zelfs samen te werken met DOGE-ontwikkelaars om de efficiëntie van de munt te verbeteren.

De door miljardairs geïnspireerde Dogecoin-rally voegde miljarden toe aan de marktkapitalisatie van de cryptocurrency, waardoor het de 10e plek op de crypto-ranglijst wist te veroveren. Tevens heeft Dogecoin steun gekregen van tientallen crypto-beurzen en betalingsbedrijven. Het wordt ook geaccepteerd door andere opmerkelijke bedrijven, waaronder het NBA-team Dallas Mavericks, AMC Theatres, de American Cancer Society en het ecommerce bedrijf Newegg.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!