Deze altcoins

Dit zijn de favoriete altcoins van miljonair Raoul Pal

De oprichter en CEO van Real Vision, Raoul Pal, heeft recentelijk een update met zijn volgers gedeeld, waarin hij zijn favoriete altcoins, buiten Ethereum (ETH), opsomde.

Hij begon met aan zijn 795.200 Twitter-volgers aangeven dat ETH-concurrent en smart contract-platform Solana (SOL) één van zijn favoriete altcoins is. Tevens benoemde hij Pal noemde hij drie andere smart contract-platforms, Avalanche (AVAX), Terra (LUNA) en Polkadot (DOT), onder zijn favoriete altcoins.

Solana’s native token SOL, het vijfde crypto-activum volgens marktkapitalisatie, wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $200,10. AVAX staat op zijn beurt op de elfde positie op basis van marktkapitalisatie en handelt op het moment van schrijven op ongeveer $110. De overige twee cryptocurrencies, LUNA en DOT, staan respectievelijk op $40 en $36 op het moment van schrijven.

Ondanks het feit dat hij vier smart contract-platforms opsomde, gaf Pal aan dat hij het eens met een theorie die is opgesteld door Chris Dixon, een algemene partner bij Andreessen Horowitz, die stelt dat ‘Ethereum killers’ een mythe zijn. Dixon gaf tevens aan dat hij gelooft dat de vraag naar blockchains het aanbod zal overtreffen.

Pal ging op Twitter ook dieper in op de Ethereum koers. Hij gaf aan dat hij denkt dat de ETH/BTC-grafiek momenteel de belangrijkste grafiek is in de cryptocurrency-markt. Hij tweette het volgende hierover:

“De ETH/BTC-grafiek is naar mijn mening op dit moment de belangrijkste grafiek op de markten voor digitale activa. Een hogere break zal leiden tot meer risicozoekend tot aan het einde van het jaar. BTC zal ook hoger gaan.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN