Ripple rechtszaak

Ripple onthult plannen voor Ripple Liquidity Hub

Het bekende fintech-bedrijf Ripple Labs, heeft haar plannen voor Ripple Liquidity Hub onthuld, wat beschreven wordt als een nieuwe manier voor bedrijven om digitale activa uit de bredere cryptomarkt te halen, aldus het bedrijf in een blogpost.

Het bedrijf begon met aangeven dat “de wereld snel op weg is naar een crypto-first toekomst”, waarin “elk bedrijf een strategie zal hebben voor het gebruik van crypto, tokenized activa, smart contracts en meer om waarde over te dragen”. Het ging verder met:

“Liquiditeit – het vermogen om onmiddellijk, naadloos en betaalbaar activa uit te wisselen – is de sleutel om deze visie voor een gedurfde nieuwe toekomst werkelijkheid te laten worden.”

Het ging verder met:

“Om dit mogelijk te maken, hebben we vandaag plannen onthuld voor Ripple Liquidity Hub, een baanbrekende nieuwe manier voor ondernemingen om gemakkelijk en efficiënt digitale activa te verkrijgen van de bredere cryptomarkt. Als een crypto-liquiditeitsplatform gebouwd voor de onderneming, zal het het potentieel ontketenen om toegang te krijgen tot diepe liquiditeit binnen markten, waardoor de verschuiving naar crypto wordt versneld.”

De liquiditeitsservice zal begin 2022 live gaan, vertelde Asheesh Birla, algemeen directeur van RippleNet, aan CoinDesk. Tevens werd duidelijk dat de Ripple Liquidity Hub in eerste instantie Bitcoin (BTC-USD), Ethereum (ETH-USD), Litecoin (LTC-USD), Ethereum Classic (ETC-USD), Bitcoin Cash (BCH-USD) en Ripple (XRP-USD) zal ondersteunen, om voor meer concurrentie en inclusie in de cryptowereld te zorgen.

Het bedrijf gaf echter aan dat het van plan is om in de loop van de tijd extra digitale activa toe te voegen, en in de toekomst is het van plan om stakings- en opbrengstgenererende functionaliteiten toe te voegen.

De hub maakt gebruik van slimme orderrouting om digitale activa tegen geoptimaliseerde prijzen te verkrijgen van market makers, beurzen en over-the-counter desks. De blogpost vervolgde met:

“Ondernemingen zullen Ripple Liquidity Hub gebruiken om hun eindklanten gemakkelijk en naadloos de mogelijkheid te bieden om digitale activa te kopen, verkopen en aan te houden tegen de best mogelijke prijzen op verschillende locaties.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN