Bitcoin koers analyse

XRP en ETH op weg richting nieuwe all-time highs?

De bekende crypto-analist en handelaar, Credible Crypto, heeft recentelijk tegen zijn 250.000 Twitter-volgers aangegeven dat XRP zich klaarmaakt om een ​​sterke beweging naar zijn hoogste punt ooit te ontketenen. Hij voegde hieraan toe dat de vraag naar Ethereum (ETH) er ook gezond uitziet.

De analist begon zijn betoog met aangeven dat XRP de prijsactie van eerder dit jaar lijkt te weerspiegelen, toen het steeg van ongeveer $0,30 in maart naar zijn hoogste punt in 2021 van $1,96 in april. Hij tweette:

“Als deze twee structuren op elkaar lijken, is dat omdat ze dat zijn. Bijna spiegelbeeld, behalve dat de huidige consolidatie een grotere, langere consolidatiestructuur is.

1. Consolidatie gaat vooraf aan expansie.
2. Hoe groter de consolidatie, hoe groter de stijging die volgt.”

Mocht XRP het script volgen, dan denkt Credible dat de daaruit voortvloeiende prijsactie de koers van de cryptocurrency terug zou kunnen brengen naar zijn hoogste punt ooit van $3,84. Hij zei hier het volgende over:

“De stap naar $10+ gaat niet gebeuren vanaf deze volgende stijging. Deze volgende etappe zou ons dicht bij/misschien een beetje voorbij de nieuwe ATH (all-time high) moeten brengen. Er zullen echter meer periodes van consolidatie/expansie volgen.”

Credible voegde eraan toe dat hij verwacht dat XRP deze cyclus voorbij $10 zal stijgen, wat een opwaarts potentieel van ten minste 800% betekent ten opzichte van de huidige waarde van $1,09.

“[Ik] verwacht $10+ deze cyclus – niet zeker hoe lang het zal duren, idealiter bereiken we $20- $30.”

Kijkend naar Ethereum, zei Credible dat kopers snel het toonaangevende smart contract-platform opkopen, telkens wanneer het belangrijke ondersteuningsniveaus bereikt. Hij zei het volgende:

“ETH ziet er hier heel gezond uit, omdat we onze terugwinning van het aanbod handhaven en dips naar belangrijke vraaggebieden worden snel opgekocht. Ga door met het pompen naar een nieuwe ATH.”

In navolging op deze analyse, tweette de analist nog het volgende, na de recente stijging van de munt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN