Altseason

Grayscale beheert nu $43 miljard aan cryptocurrencies

Grayscale, ‘s werelds grootste cryptocurrency-vermogensbeheerder, zag een sterke stijging van de totale waarde van zijn cryptocurrencies onder beheer (AUM) na de laatste rally van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

In een officiële update onthulde het bedrijf voor digitaal vermogensbeheer dat het bedrijf meer dan $31 miljard aan Bitcoin bezit. Over het geheel genomen bedraagt ​​de totale waarde van Grayscale’s digitale activa onder beheer momenteel ongeveer $43 miljard.

Samen met Bitcoin bezit Grayscale ook bijna $10 miljard aan Ethereum. De Ethereum Trust van het bedrijf voor digitale activabeheer heeft meer dan 3 miljoen ETH. Grayscale’s Ethereum Classic Trust is de op twee na meest waardevolle trust met meer dan $700 miljoen aan ETC. Grayscale tweette de volgende afbeelding:

Zoals wij meerdere keren al aangegeven hebben, is de institutionele accumulatie van Bitcoin en andere cryptocurrencies de afgelopen 12 maanden aanzienlijk gestegen. Volgens de laatste gegevens van Buy Bitcoin Worldwide hebben uitgevers van BTC-fondsen en wereldwijde crypto-activabeheerbedrijven nu meer dan 800.000 BTC, ter waarde van bijna $40 miljard op het moment van schrijven.

Naast de laatste sprong in Bitcoin-bezit van crypto-activabeheerbedrijven, hebben verschillende beursgenoteerde bedrijven de afgelopen 12 maanden ook de accumulatie van ‘s werelds grootste cryptocurrency verhoogd. Volgens de recente cijfers hebben 34 openbare bedrijven momenteel Bitcoin op hun balans.

Eerder deze week maakte wij nog bekend dat MicroStrategy, ‘s werelds grootste business intelligence-bedrijf, momenteel 108.992 BTC bezit, ter waarde van meer dan $5,2 miljard. Tevens meldden wij eerder dit jaar dat Tesla en Meitu Bitcoin aan hun balans hebben toegevoegd.

Zoals te zien is, kregen Bitcoin en andere cryptocurrencies dit jaar veel mainstream exposure en trokken institutionele beleggers aan. Dit, in combinatie met het feit dat het steeds gemakkelijker wordt voor bedrijven om blootstelling te verkrijgen, betekent dat de markt nog veel ruimte heeft om te groeien.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN