XRP en drie andere altcoins tonen veel potentie, aldus Michaël van de Poppe

De bekende Nederlandse cryptostrateeg en -handelaar Michaël van de Poppe heeft in een recente YouTube-video aangegeven dat hij XRP, Litecoin (LTC) en twee andere altcoins nauwlettend in de gaten houdt, aangezien die volgens hem op het punt staan om flink te stijgen. Hij zei het volgende over XRP:

“Als je naar de USDT-waarden van XRP kijkt, kun je de Fibonacci-extensie afleiden om de volgende doelzone te maken. Dus als we dat doen door Fibonacci-retracement, en we doen het op deze manier, dan krijgen we $2,85 en $4,30 als de volgende doelzones voor XRP in de volgende impulsgolf. Als we het uit de vorige cyclus doen, kunnen we ook zeggen dat we de 2.618 [Fibonacci-zone] hebben bereikt. Dus hoogstwaarschijnlijk zal XRP in de volgende run naar $4,30 gaan.”

Volgens Van de Poppe weerspiegelt XRP zijn prijsactie van december 2020 tot april van dit jaar, toen de op zes na grootste cryptocurrency met meer dan 1.052% steeg van $0,17 naar $1,96.

De volgende munt op de lijst van Van de Poppe is het multi-valuta transactienetwerk Stellar (XLM). Volgens de crypto-analist zou XLM waarschijnlijk een bullish higher low setup kunnen printen op $0,31 voordat hij omhoog schiet naar zijn 52-weekse high van $0,79:

“Het ziet er nog best goed uit. De kans dat XLM helemaal teruggaat naar deze top [$0,80]. De kans op enige consolidatie voordat het naar boven gaat, is aanzienlijk.”

Vervolgens gaf de analist ook aan dat hij kijkt naar de prijsactie van Litecoin op zijn Bitcoin-paar (LTC/BTC). De cryptohandelaar is van mening dat het peer-to-peer-betalingsnetwerk erin is geslaagd om boven een belangrijk ondersteuningsniveau tegen Bitcoin te blijven en zich opmaakt om een ​​nieuwe hogere piek te registreren op 0,01 BTC, wat ongeveer $500 is op het moment van schrijven:

“Dus ik ga ervan uit dat we ergens in dit bereik [0,003 BTC, of ​​$150 op het moment van schrijven] het dieptepunt voor Litecoin zullen hebben bereikt, waarna we weer omhoog zullen gaan, wat consolidatie hebben en dan beginnen we te pompen.”

Ten slotte gaf de handelaar aan dat hij tevens naar het smart contract-platform Tezos (XTZ) kijkt op zijn Bitcoin-paar (XTZ/BTC). Volgens Van de Poppe vormt het paar een bodemstructuur en maakt het zich nu op voor een rally van 68% ten opzichte van de huidige prijs van 0,000077 BTC, of ​​$3,86:

“We maken een mooie ronde bodem. Dat is Peter Brandt zijn ding. Maar we maken hier een afgeronde bodem, waarin we een squeeze kregen, en de kans dat deze zwaar uitbreekt in de richting van de weerstandszone, die we hebben rond 0.00013 BTC [​​of $6.52], is enorm.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!