YouTuber en rapper KSI is een groot voorstander van Bitcoin

De populaire YouTuber en rapper KSI, met meer dan 30 miljoen YouTube abonnees, is een groot voorstander van Bitcoin (BTC). In gesprek met het Britse tijdschrift GQ vertelde de 28-jarige KSI, dat als hij de premier was, hij voor het stimuleringspakket £100 aan BTC zou uitdelen aan elke Britse burger.

“Ik zou iedereen £100 aan Bitcoin geven. Ik ben echt gek op crypto en denk dat Bitcoin de toekomst is.“

Volgens hem vertegenwoordigt de koningsmunt de toekomst en is het een perfecte investering voor de lange termijn. Ook zouden investeerders Bitcoin zo lang mogelijk vasthouden en zegt KSI dat investeerders over 10 jaar nog weleens kunnen lachen met de winsten die ze hebben gemaakt.

“Dit is een kwestie van lange adem en ik ben hier voor de reis”, aldus KSI.

Bitcoin boven fiatgeld

Verder werd in het interview duidelijk dat KSI over veel Bitcoin kennis beschikt. Hij gaf BTC de voorkeur boven fiat, omdat in de broncode van Bitcoin staat beschreven dat er nooit meer dan 21 miljoen beschikbaar zullen zijn. Dit in tegendeel tot fiatgeld, waar steeds van kan worden bijgedrukt Hij zei:

“Kijk maar eens hoe geld inflatoir is, vergeleken met Bitcoin, wat dat niet is. Er is een vast bedrag – u kunt de hoeveelheid Bitcoin niet verhogen en dat heeft waarde.”

Andere rappers die hebben geïnvesteerd in crypto

Een andere bekende rapper genaamd Soulja Boy, met meer dan 5 miljoen volgers op Twitter, uitte vorig jaar zijn steun voor cryptocurrencies. Ook maakte hij bekend in welke zes cryptocurrencies hij had geïnvesteerd. Ook maakte voormalig rapper Logic vorig jaar bekend dat hij $6 miljoen in BTC heeft geïnvesteerd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!