Soulja Boy

Soulja Boy maakt bekend welke cryptocurrencies hij bezit

De Amerikaanse rapper Soulja Boy, met meer dan 5 miljoen volgers op Twitter, heeft onlangs bekendgemaakt welke cryptocurrencies hij bezit. De hitmaker van “Crank That” bereikte in september 2007 de eerste plaats in de Billboard Hot 100. Hij plaatste het volgende op Twitter:

“Bedankt jongens, heb wat BNB, DGB, TRX, KLV, ZPAE en FDO gekocht” Wat is de volgende? Laten we gaan.”

Soulja Boy

De rapper vroeg zijn volgers eerst om advies voordat hij in cryptocurrencies zoals Binance Coin, DigiByte, Tron, Klever, ZelaaPayAE en Firdaos investeerde.

Na zijn investering in de bovengenoemde cryptocurrencies bekeek Soulja Boy XRP op Coinbase. Tot zijn verbazing kreeg hij een melding (zie onderstaande foto).

Soulja Boy is waarschijnlijk niet bewust van de juridische problemen, waardoor veel grote beurzen zoals Coinbase hebben besloten om XRP niet meer aan te bieden aan klanten. Hij vroeg zijn volgers op Twitter om hulp bij het kopen van XRP.

Soulja Boy

De Amerikaanse rapper kreeg veel reacties en werd door zijn fans verteld om “z.s.m. van Coinbase af te komen” en direct meer geld in Bitcoin te investeren.

We zien steeds meer rappers en andere beroemdheden de cryptowereld instappen. Zo meldde CryptoBenelux dat voormalig rapper Logic $6 miljoen in Bitcoin heeft geïnvesteerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN