Charles Hoskinson

Voormalig rapper Logic heeft $6 miljoen in Bitcoin geïnvesteerd

De laatste tijd hebben we steeds meer prominente figuren gezien die besloten hebben om Bitcoin (BTC) te kopen. Zo hebben we recent een artikel geplaatst waarin aangegeven werd dat Maisie Williams, de actrice die Aria Stark speelde in de bekende serie Game of Thrones, ook besloten heeft om in de koningsmunt te stappen.

We plaatsten eerder deze maand al een artikel waarin duidelijk werd dat voormalig rapper Robert Bryson Hall II, bekend onder zijn artiestennaam “Logic”, Bitcoin gekocht heeft. We wisten echter niet hoeveel hij geïnvesteerd heeft in de koningsmunt. Dit is echter nu wel duidelijk geworden.

Hij kondigde namelijk in een Instagram-post aan, die gedeeld werd door @nojumper, dat hij vorige maand maar liefst $6 miljoen heeft geïnvesteerd in Bitcoin. De stap kwam toen investeerders, fondsmanagers en bedrijfssoftwarebedrijven zich tot Bitcoin wenden als een hedge tegen inflatie. Maar voor Logic was de stap meer een YOLO – een afkorting van “You Live Only Once” – actie. Hij zei namelijk het volgende:

“Mijn $6 miljoen in Bitcoin vorige maand. F *** het. YOLO. Serieus.”

Het actief handelde in oktober onder $13.500 en is sindsdien met bijna 25% gestegen tot zijn huidige $18.200. Hierdoor heeft Logic al aardig wat winst op weten te strijken.

Maar Bitcoin is niet de enige niche-asset die Logic in handen heeft. Volgens het mediaplatform Complex kocht hij ooit een enkele Pokemon-kaart ter waarde van $226.000 op een veiling (de speelkaarten ondergaan tegenwoordig een beetje hun eigen bull-run).

Om zijn Bitcoin-aankoop te herdenken, veranderde Logic ondertussen de naam van zijn account op de sociale app Twitter in “Bobby Bitcoin” (het was eerder Bobby Bathroom Break).

Logic Bitcoin

Met 2,4 miljoen volgers op het moment van schrijven, is de exposure die Logic met zich mee brengt natuurlijk enorm.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN