Airdrop Flare

XRP-houders zullen binnenkort eindelijk hun Spark-tokens ontvangen

De langverwachte airdrop van Flare Network naar XRP-houders lijkt er dan nu echt aan te komen, met een definitief bevestigd distributieplan. Flare gaf aan dat, zodra het netwerk live gaat, elke in aanmerking komende houder onmiddellijk 15% van zijn claimbare Spark-tokens ontvangt en vervolgens gemiddeld 3% per maand zal ontvangen, gedurende minimaal 25 maanden en maximaal 34 maanden.

Flare gaf aan dat de langzame uitrol is ontworpen om te proberen overmatige verkoopdruk of andere negatieve effecten op de Spark-token te voorkomen:

“Het is altijd ons standpunt geweest dat de mensen die XRP bezitten de beste mensen zijn om kapitaal te verstrekken om de betrouwbare uitgifte van FXRP op Flare te ondersteunen. De enige manier om dit eerlijk te bereiken is naar onze mening de distributie van Spark die plaatsvindt.

In plaats van Flare en Spark te omarmen vanwege het nut dat het creëert, zal een bepaald percentage van de mensen Spark alleen willen claimen omdat ze geloven dat het ‘gratis geld’ is, die op elk moment op de markt kan worden gebracht. Daarom wordt het beperkt door het uitgebreide ontgrendelingsproces.”

Flare gaf tevens eerder aan dat ze de gemeenschap zouden laten beslissen over hoe de distributie zou moeten gebeuren, maar besloot daar uiteindelijk van af te zien.

Wat is Flare Networks?

Flare Networks en zijn native Spark-token zijn bedoeld om in wezen smart contract-mogelijkheden naar verschillende blockchain-netwerken te brengen, te beginnen met XRP en vervolgens Litecoin (LTC). Het zal dit doen met behulp van een virtuele machine die wordt ondersteund door Ethereum. Bovendien maakt Flare gebruik van hetzelfde coderingsschema als XRP en zal het gebruik van Flare en XRPL voor de klanten op het platform kunnen combineren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN