Bekende analist is bullish op Cardano, Solana en Binance Coin

De veelgevolgde cryptocurrency-YouTuber en -analist Jason Pizzino heeft in een recente video aangegeven dat hij op lange termijn optimistisch is over Ethereum (ETH), maar toch denkt dat het op korte termijn zal dalen ten opzichte van Bitcoin (BTC). Hij zei het volgende:

“ETH, het is één van die dingen die ik graag in mijn bezit heb…

Ik denk nog steeds dat het nog een beetje verder moet dalen. Het begint te vertragen. Ik zou niet zo verbaasd zijn als ik hier een kleine bounce zou zien, misschien tot 6%, misschien nog verder om omhoog te komen en deze dieptepunten opnieuw te testen voordat het naar beneden blijft sijpelen.”

De YouTuber ging vervolgens verder met het bespreken van een ander bekend smart contract-platform, namelijk Cardano (ADA). Hij gaf aan dat ADA ook op zijn radar staat, aangezien het zijn waarde beter wist te handhaven dan andere altcoins tijdens de uitverkoop:

“Cardano ziet er sterk uit. Dit is een van die tokens, een van die crypto’s die ik zou willen kopen als ik zie dat er een basis begint te vormen vóór andere crypto’s. Zoals ik al zei, ik ga niet alt-shoppen, maar ADA staat zeker hoog op de radar als je bedenkt hoe sterk het standhoudt.”

Na het bespreken van Cardano, ging Pizzino verder met het bespreken van Solana (SOL). Hij gaf aan dat het er nog sterker uitziet dan ADA, omdat het sinds 15 mei zijn BTC-waarde heeft vastgehouden:

“SOL/BTC staat precies hetzelfde als op de 15e. Dus we hebben vanaf dat [punt] geen Bitcoin-waarde verloren … Dat is naar mijn mening sterk, en zoals ik eerder al zei, zijn er nu enkele alts waarvan ik zou overwegen om te beginnen met inkopen door middel van DCA.

Solana is er zo een. Cardano is mogelijk een andere, maar Solana ziet er hier iets sterker uit. ETH is mogelijk een andere, maar daar wacht ik nog even mee.”

Tot slot gaf de YouTuber aan dat hij ook de utility-token van de cryptocurrency-beurs Binance, Binance Coin (BNB), in de gaten houdt. De cryptocurrency-analist zei dat het “een goed teken” is dat Binance Coin op de USD-grafiek (BNB/USD) momenteel boven het 0,618-niveau op de Fibonacci-indicator staat, ondanks dat het sinds 15 mei met ongeveer 50% gedaald is:

“Binance, het is 50% gedaald ten opzichte van de 15e. Ongeveer 50% gedaald … Het begint enige steun te vinden in de vorige herophopingszone, voordat het zijn laatste top bereikte. Potentieel zou het verder kunnen breken. Ik wijs hier alleen op het voor de hand liggende dat je kunt zien dat het stand begint te houden. En we zitten ook op ons niveau van 61%, wat een goed teken is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!