Bitcoin koersanalyse: welke niveaus moeten we in de gaten houden?

In de afgelopen 24 uur is de Bitcoin (BTC) koers gestegen naar het niveau van $36.600. De Bitcoin koers is inmiddels iets gedaald en schommelt op het moment van schrijven in de buurt van $35.000. BTC bulls doen er op dit moment alles aan om de koers boven het $35.000 niveau te houden. Het is van belang dat Bitcoin het $35.000 niveau om kan zetten in support voor een opwaarts momentum.

Mocht dit lukken dan kunnen we volgens de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël richting de $38.000 stijgen. Vanaf dat punt zijn alle ogen gericht op het niveau van $40.000. De analist gaf wel aan dat we richting $33.000 kunnen dalen, als we het $35.000 niveau niet vasthouden. Hij zei:

“Een retest gaat in dit stadium prima. Ik zie liever dat we hier vasthouden om verdere neerwaartse druk te voorkomen. Als we dit niet vasthouden, dan kijk ik naar $33.000. Hier vasthouden, dan kijk ik naar $38.000.”

Bitcoin koers

BTC op kantel punt

We gingen vandaag in gesprek met de analisten van CryptoCoinTalk en vroegen hun visie op de Bitcoin koers. Ze zeiden het volgende:

“Mooi om te zien dat we de daily close boven de $35.065 hebben neergezet. Nu hebben we dus de market structure break te pakken en kunnen we verder omhoog kijken. We hebben ook een mooie demand gevormd op $35.000-$34.161 die nu voor support dient en lijkt te gaan zorgen voor een bounce voor verdere upside. We zien graag dat de zone van $35.000-$34.161 low timeframe wordt behouden voor verdere upside op de korte termijn.”

Bitcoin koers

Bullish Bitcoin koersvoorspellingen

Verschillende bekendheden in de cryptocurrency industrie zijn nog steeds positief op de lange termijn voor Bitcoin. De Nederlandse cryptocurrency-analist en maker van het stock-to-flow-model PlanB, gaf aan dat de Bitcoin koers dit jaar de $450.000 zal bereiken en zei dat dit in het slechtste geval $135.000 zal zijn. Ook de CEO van Celsius Network Alex Mashinsky heeft pasgeleden gezegd dat hij verwacht dat Bitcoin dit jaar boven de $100.000 zal stijgen. Laten we hopen dat beiden gelijk hebben.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!