Bitcoin

Bitcoin koers zal richting $160.000 stijgen, aldus Celsius CEO

De CEO van Celsius Network Alex Mashinsky heeft onlangs gezegd dat hij verwacht dat Bitcoin (BTC) dit jaar boven de $100.000 zal stijgen. Mashinsky gaf zijn voorspelling tijdens een interview met Cointelegraph op de Bitcoin Miami-conferentie. “We hebben de toppen van 2021 voor Bitcoin nog niet gezien,” aldus de CEO van Celsius Network.

In het interview gaf Mashinsky aan dat de hoogtepunten voor Bitcoin in 2021 nog moeten komen en zei dat hij gelooft dat de Bitcoin koers tegen het einde van het jaar richting $160.000 zal stijgen. 

Bitcoin crash zat eraan te komen

Na het recente hoogtepunt van Bitcoin van meer dan $63.000, zat Mashinsky al een tijdje te wachten op een correctie. Volgens Mashinsky is een correctie onvermijdelijk als de koers te snel stijgt. Zowel in maart als in februari tweette hij dat de Bitcoin koers richting $30.000 zou dalen en dat we een crash zouden krijgen, omdat te veel mensen hebberig zijn geworden. 

Mashinsky gaf tijdens het interview ook commentaar op de recente tweets van Elon Musk over Bitcoin. Volgens Mashinsky zou Musk de cryptogemeenschap niet helpen en is hij hier om de markt te manipuleren. Hij zei dat Musk hier is om meer volgers te verzamelen en hier niet met het idee is om mensen meer te leren over cryptocurrencies. Verder gaf hij ook nog zijn mening over het al dan niet accepteren van Bitcoin door Tesla. Mashinsky zei:

“Als de rijkste man ter wereld bereid is om jou een Tesla aan te bieden in ruil voor je Bitcoin, dan moet je jezelf afvragen wie degene is die de goede deal krijgt. Wanneer je een Tesla koopt, is het minder waard dan waarvoor je hebt betaald, maar Bitcoin zal in waarde blijven stijgen. Die transactie is dus goed voor Musk, maar niet voor jou.”

Vorige maand maakte Tesla bekend dat het stopte met het accepteren van Bitcoin als betaling voor zijn auto’s vanwege milieuvervuiling.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN