Bitcoin computerspel

Bitcoin koers kan in 2021 $450K bereiken en in het slechtste geval $135.000, volgens PlanB

De Bitcoin koers kan volgens de Nederlandse cryptocurrency-analist en maker van het stock-to-flow-model PlanB, dit jaar de $450.000 bereiken. In het slechtste geval zal het $135.000 zijn. Hij deelde dit vandaag op Twitter.

PlanB is de afgelopen tijd bullish geweest, ondanks dat de Bitcoin koers een neerwaartse correctie zag. Zo gaf hij eerder deze maand al aan dat een Bitcoin koers van $288.000 nog steeds mogelijk is.

In het slechtste geval voor BTC zou het in augustus rond $47.000 bewegen. Een lichte daling in september zou ervoor zorgen dat de Bitcoin koers rond $43.000 beweegt, gevolgd door $63.000 in oktober. Ten opzichte van oktober kunnen we in november een stijging zien van meer dan 50%, namelijk $98.000, en we sluiten het jaar af met een BTC koers van $135.000.

Bitcoin koers
1xbit

Kiyosaki aast op Bitcoin koers van $24.000

De Bitcoin koers heeft voorlopig nog moeite om het $40.000 niveau om te zetten in support. Op het moment van schrijven bewegen we rond de $35.000 en als het aan sommige analisten ligt zullen we nog meer dalen. Robert Kiyosaki, de auteur van het bestverkochte boek “Rich Dad, Poor Dad” zei dat de grootste zeepbel die de wereld ooit heeft gezien groter wordt en suggereert dat de Bitcoin koers naar het $24.000 niveau zal dalen.

“Grootste zeepbel in de wereldgeschiedenis wordt groter. Grootste crash in de wereldgeschiedenis komt eraan. Meer goud en zilver kopen. Wachten tot Bitcoin zakt naar $24k. Crasht de beste tijd om rijk te worden. Wees voorzichtig”, aldus Kiyosaki.

Kiyosaki is niet de enige belegger die een BTC crash verwacht. Naast Kiyosaki heeft ook de populaire on-chain analist Willy Woo aangegeven dat een beurscrash, in combinatie met een stijgende dollar, de bearish vooruitzichten van Bitcoin zou kunnen vergroten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN