Cardano koers

Cardano lanceert Ethereum-converter om snel te migreren naar het netwerk

Cardano-ontwikkelingsbedrijf Input Output Global (IOG) bereidt zich voor om een ​​converteerder te lanceren die interoperabiliteit tussen het Ethereum-netwerk en het Cardano-netwerk mogelijk maakt. Het gaf aan dat het gebruikers in staat zal stellen ondersteunde Ethereum-tokens (ERC-20) om te wisselen naar speciale Cardano-gebaseerde tokens.

“Het is ontworpen voor tokenuitgevers (organisaties die de migratie van hun tokens naar Cardano mogelijk willen maken) en hun gebruikers (tokenhouders) om de tool te gebruiken om hun ERC-20-tokens naar het Cardano-netwerk te verplaatsen.”

Volgens IOG stelt de bidirectionele convertibiliteit gebruikers in staat om ERC-20-tokens naar het Cardano-netwerk te migreren zonder hun waarde of functionaliteit te verliezen. De converteerder stelt gebruikers ook in staat om de tokens terug te migreren naar de Ethereum-blockchain.

“Eenmaal geïmplementeerd, kunnen gebruikers van ondersteunde Ethereum-tokens ze overbrengen van het overbelaste netwerk van Ethereum en profiteren van Cardano’s transactiecapaciteit en lagere kosten, terwijl ze genieten van verbeterde beveiliging, lagere kosten en interoperabiliteit.”

ProBit

De eerste partner die IO Global in eerste instantie zal ondersteunen, is het gedecentraliseerde kunstmatige-intelligentienetwerk SingularityNET (AGI). Het zei het volgende over deze samenwerking:

“De ERC20-converter zal een nieuw SingularityNET AGIX-token introduceren, waarvan de implementatie de eerste mijlpaal markeert in het migratieplan van SingularityNET naar Cardano. Met het eerste testnet kunnen gebruikers het migratieproces beoordelen terwijl ze werken met AGIX-tokens in zowel Cardano- als Ethereum Kovan-testnets.”

Volgens IOG zal de ERC-20-converter binnenkort worden geïmplementeerd op een speciaal testnet. We zijn erg benieuwd hoeveel ERC-20-projecten uiteindelijk besluiten om over te stappen naar Cardano.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN