Ripple nieuws

Ripple ziet XRP-verkopen stijgen, ondanks lopende rechtszaak

In een markt rapport over het eerste kwartaal heeft het bekende blockchain-bedrijf Ripple aangegeven dat het haar verkopen in XRP met bijna 100% heeft zien stijgen, ondanks dat het bedrijf verwikkeld is in een voortdurende juridische strijd met de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC).

In het rapport werd duidelijk dat de XRP-verkoop van Ripple tot $150 miljoen steeg in Q1 2021, vergeleken met de $76 miljoen die het bedrijf in Q4 2020 wist te realiseren. Dit betekent een stijging van 97%. Ripple gaf aan dat zijn On-Demand Liquidity (ODL) -service heeft bijgedragen aan de sprong.

Bron: Ripple

Ripple zei tevens dat het in het eerste kwartaal “een grotere betrokkenheid van belangrijke ODL-klanten” zag:

“In het afgelopen kwartaal bedroegen de totale XRP-verkopen door Ripple, na aftrek van aankopen, $150,34 miljoen (USD) versus $76,27 miljoen in het voorgaande kwartaal. De toename in XRP-verkopen kan worden toegeschreven aan een grotere betrokkenheid van belangrijke ODL-klanten.”

Zoals gezegd komt de stijging in XRP-verkopen ondanks Ripple’s aanhoudende juridische strijd met de SEC. Afgelopen december klaagde de Amerikaanse financiële toezichthouder Ripple en twee van zijn leidinggevenden – CEO Brad Garlinghouse en voorzitter Chris Larsen – vanwege de illegale verkoop van een niet-geregistreerd effect, in de vorm van XRP.

Ripple kan zich uiteraard niet vinden in deze beschuldiging en heeft meerdere keren aangegeven dat de rechtszaak “verwoesting” heeft veroorzaakt voor Amerikaanse XRP-houders, ontwikkelaars en kleine bedrijven die XRP en XRP Ledger gebruiken en erop vertrouwen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN