Overheden willen in Bitcoin investeren, aldus de CEO van NYDIG

Robert Gutmann, CEO van New York Digital Investment Group, heeft gezegd dat staatsfondsen onderzoek doen naar het kopen van Bitcoin (BTC). Gutmann zei onlangs in een podcast met investeringsstrateeg en oprichter van Real Vision Raoul Pal, dat NYDIG in gesprek is geweest met staatsfondsen over mogelijke investeringen in Bitcoin.

Raoul Pal bevestigde de uitspraken van Gutmann en gaf aan dat Temasek, een Singaporese investeringsmaatschappij die eigendom is van de regering van Singapore, inderdaad een Bitcoin investeerder was. Pal zei dat Temasek, dat ongeveer $306 miljard aan activa onder beheer heeft, Bitcoin heeft gekocht van miners.

ProBit

“Wie zei je dat BTC van miners kocht? Ik heb de naam niet goed begrepen.”

Sinds instituties zoals MicroStrategy, Square en Tesla in Bitcoin hebben geïnvesteerd, ging de vraag rond of regeringen dit ook zouden doen. Gutmann raadt institutionele beleggers aan om hun dollars af ​​te dekken en volgens hem herevalueren beleggers hun portefeuilles. Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Als je de wereld van vandaag op een vooruitziende basis bekijkt, is het redelijk om jezelf af te vragen als investeringscomité of als allocatiecomité of het juist is om al je activa in dollars te laten.”

Bitcoin koers richting $1 miljoen

Raoul Pal verwacht in de komende jaren een golf van institutionele fondsen en suggereert dat de Bitcoin koers in de komende 5 jaar naar $1 miljoen zal stijgen. Hij verwacht dat er een ‘enorme geldmuur’ op de markt komt. Hij legde uit:

“Het is een enorme geldmuur, alleen de mogelijkheden zijn er nog niet om mensen toe te staan ​​het te doen, maar dat komt eraan. Het staat op ieders radarscherm en er werken veel slimme mensen aan.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!