MicroStrategy koopt meer Bitcoin en heeft nu $4,5 miljard in BTC

MicroStrategy blijft Bitcoin (BTC) aanschaffen. De CEO van het bedrijf, Michael Saylor, kondigde vandaag aan dat MicroStrategy 328 BTC heeft gekocht, tegen een gemiddelde prijs van $45.710. De recente aankoop zorgt ervoor dat MicroStrategy op dit moment 90.859 BTC bezit.

Volgens Saylor kocht het bedrijf 90.858 Bitcoins voor $2,186 miljard, tegen een gemiddelde prijs van $24.064 per BTC. De waarde van het bezit bedraagt op dit moment circa $4,5 miljard op basis van de huidige prijs.

De CEO Michael Saylor maakte het nieuws bekend op Twitter en zei:

“MicroStrategy heeft nog eens ~ 328 Bitcoins gekocht voor ~ $15,0 miljoen in contanten tegen een gemiddelde prijs van ~ $45.710 per #Bitcoin. Vanaf 1/3/2021 hebben we #hodl ~ 90.859 Bitcoins verworven voor ~ $2,186 miljard tegen een gemiddelde prijs van ~ $24.063 per Bitcoin. $MSTR.”

Gemakkelijk en snel BTC kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Ook de bekende Bitcoin-bull en medeoprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, ging naar Twitter om het nieuws te verkondigen en zei:

“BREAKING: MicroStrategy heeft een extra 328 Bitcoin gekocht voor $15,0 miljoen. Michael Saylor begrijpt dat BTC een spel van accumulatie is. Hij heeft ook net de dip gekocht :).”

MicroStrategy zal niet stoppen met het kopen van Bitcoin

De aankoop komt nadat Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, zei dat het bedrijf nog lang niet stopt met het kopen van Bitcoin. Dit kan worden toegeschreven aan het feit dat MicroStrategy BTC ziet als een actief dat kan dienen als een “betrouwbare opslag van waarde”. Saylor zei recentelijk:

“We zullen doorgaan met onze strategie om Bitcoin te verwerven met overtollige contanten en we kunnen van tijd tot tijd, afhankelijk van de marktomstandigheden, obligaties of aandelen uitgeven bij kapitaal verhogende transacties met als doel de opbrengst te gebruiken om extra BTC te kopen.”

MicroStrategy is nu het beursgenoteerde bedrijf met het grootste Bitcoin bezit. Het bedrijf van Saylor heeft bijna twee keer zoveel als Tesla Inc., dat op de tweede plaats staat met 48.000 BTC. De lijst wordt aangevuld met Galaxy Digital op 16.402 BTC en Square, dat 8.027 BTC bezit.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!