Bitcoin geldautomaten

Square Inc. heeft $170 miljoen aan Bitcoin gekocht

Square Inc. heeft $170 miljoen in Bitcoin (BTC) geïnvesteerd. Het betalingsbedrijf dat is opgericht door Twitter CEO Jack Dorsey, deed de aankoop tegen een gemiddelde prijs van $51.235. Dit werd onthuld in het jaarlijkse winstrapport.

Square Inc. was een van de eerste beursgenoteerde bedrijven die een investering deed en de aankoop is een verdriedubbeling van de laatste investering in oktober 2020. Het betalingsbedrijf investeerde destijds $50 miljoen in Bitcoin.

“Waarom doen we dit? Wij geloven dat het internet een eigen valuta nodig heeft en wij geloven dat Bitcoin het is”, zei CEO Jack Dorsey tijdens een kwartaalwinst overleg eerder vandaag.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bitcoin is populair op de Cash App

2020 was een topjaar voor de CEO van Twitter en Square Jack Dorsey, aangezien de mobiele betalingsapp van Square, de Cash App, onthuld heeft dat “meer dan drie miljoen klanten” Bitcoin (BTC) kochten of verkochten op zijn platform in 2020. De groei is echter dit jaar door blijven gaan, aangezien het bedrijf aangegeven heeft dat “meer dan 1 miljoen klanten” in januari voor het eerst Bitcoin gekocht hebben.

De maandelijkse actieve gebruikers van Cash App bereikten tevens 36 miljoen, een stijging van meer dan 50% ten opzichte van vorig jaar. Ook onthulde het bedrijf dat het in het vierde kwartaal van 2020 de Bitcoin-volumes per klant met meer dan 2,5 keer zijn gestegen, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Het bedrijf zei dat deze groei “voornamelijk werd gedreven door koopactiviteit, aangezien bestaande klanten Bitcoin bleven kopen en nieuwe gebruikers nog in grotere volumes Bitcoin kochten.”

En, net als PayPal onlangs, lijkt het erop dat Square blij is met zijn BTC-klanten, die over het algemeen actiever zijn op het platform dan fiat-gebruikers. Square schreef:

“Bitcoin heeft geholpen de brutowinst per actieve klant en de betrokkenheid in ons bredere ecosysteem te verhogen, aangezien actieve Bitcoin-gebruikers andere producten, zoals Cash Card en directe storting, vaker gebruiken in vergelijking met de gemiddelde Cash App-klant.”

PayPal was ook enthousiast over hogere engagementcijfers voor cryptoklanten en beweerde dat ze veel vaker op hun rekeningen inlogden dan gewone gebruikers.

Bitcoin verdienen met aankoop van je pinpas

En Square voegde toe dat nieuwe klanten eerder geneigd waren om producten zoals Bitcoin boost of zijn Cash Card-service “binnen hun eerste maand” na het gebruik van de Cash App te adopteren.

Het bedrijf heeft onlangs Bitcoin boost gelanceerd, een functie waarbij gebruikers een manier hebben om BTC te verdienen bij alle aankopen met pinpassen.

“We zagen dat klanten meer producten gingen gebruiken dan peer-to-peer-transacties, waaronder het gebruik van onze VISA Cash Card, en Cash Boost en Bitcoin.”

Gebruikers kunnen met de CashApp Bitcoin en verschillende aandelen kopen en bijna direct geld versturen en ontvangen. Ook kunnen er tokens worden verzonden, met een gebruikerservaring die net zo soepel is als die van een bankplatform.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN