Binance Nieuws

Binance Launchpad introduceert DeFi-project Flamingo

Binance Launchpool, het nieuwe DeFi-initiatief van crypto-exchange Binance, kondigde zijn derde project aan genaamd Flamingo (FLM). De aankondiging stelt dat Binance Launchpool vanaf 27 september gebruikers in staat zal stellen FLM-tokens te verdienen.

Wat is Flamingo?

Flamingo is een interoperabel, full-stack gedecentraliseerd financieel protocol dat bovenop de NEO-blockchain is gebouwd. FLM is de governance-token voor Flamingo en zal op basis van deelname 100% aan de gemeenschap worden verdeeld. Er is dus 0% pre-mining of teamreserve.

In het vroege stadium zal het Falmingo team zorgen voor de distributie van FLM-tokens. Maar voor de lange termijn is het doel om de FLM-distributie te verschuiven met behulp van een DAO-structuur via het FLM-stemproces.

Het Flamingo DeFi-protocol heeft vijf hoofdcomponenten:

  • Wrapper – een cross-chain asset gateway
  • Swap – een on-chain liquidity provider
  • Vault – een one-stop vermogensbeheerder
  • Perp – een op AMM gebaseerd handelsplatform voor eeuwigdurende contracten
  • DAO – een gedecentraliseerd bestuursmechanisme

Het ontwerp van Flamingo ziet eruit als een geclusterd DeFi-protocol dat de collateral pool in de Vault en de liquiditeitspool in Swap integreert. NEO-oprichter Da Hongfei sprak zijn vertrouwen uit over de lancering van het Flamingo-protocol en zei dat het het DeFi-ecosysteem zal transformeren. Daaraan toegevoegd, zei Binance CEO en oprichter, Changpeng Zhao, het volgende:

“Flamingo levert geoptimaliseerde gebruikerservaringen door platforms te integreren voor verbeterde liquiditeit, kapitaalefficiëntie en verminderd beleggersrisico. We ondersteunen het doel van Flamingo om een ​​full-stack DeFi-protocol te worden, en we verwelkomen het project graag op de Binance Launchpool.”

Het totale aanbod voor FLM-tokens is 150 miljoen, waarvan 6.250.000 FLM (4,17%) zal worden verdeeld als Launchpool-staking-beloningen.

NEO-prijs steeg met 10%

Na de aankondiging van Binance om de FLM-staking-pool te lanceren, is de prijs van NEO met meer dan 10% gestegen. Op het moment van schrijven handelt NEO tegen een koers van $21.

Dit nieuws kan echter wel eens heel bullish zijn voor de NEO koers, aangezien de munt nu er vrij goed uit begint te zien. De grote weerstand voor de munt is momenteel te zien op $22. Wanneer het hier doorheen weet te breken, kan het wel eens mooie winsten gaan opleveren voor investeerders.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN