Bitcoin Frank Muller

Het is nu tijd om Bitcoin te kopen, aldus Robert Kiyosaki

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Robert Kiyosaki, de auteur van het bestverkochte boek “Rich Dad, Poor Dad”, legde deze week uit dat de tijd dringt omdat een”grote bankencrisis er snel aan zit te komen”. De bestverkopende auteur zegt dat het nu “geen tijd is om erover na te denken” en dat mensen moeten overwegen om edelmetalen en Bitcoin (BTC) te gebruiken.

Al lang fan van Bitcoin

Robert Kiyosaki schreef het populaire boek “Rich Dad, Poor Dad”, en hij biedt ook persoonlijke financiële educatie aan mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over onroerend goed, investeren, cashflow en hoe ze een bedrijf kunnen starten. De afgelopen jaren staat Kiyosaki al bekend als een voorstander van cryptocurrencies, zoals Bitcoin, en hij voorspelt al jaren dat er een economische ineenstorting aan zit te komen.

In 2018 noemde Kiyosaki tijdens een interview met de Sane Crypto Podcast Bitcoin “het geld van het volk” en zei hij dat hij verwacht dat digitale valuta langer meegaan dan fiat. Door de uitbraak van COVID-19, en de daarbij horende economische gevolgen, is Kiyosaki edelmetalen en Bitcoin blijven prijzen.

“Hoeveel goud, zilver en Bitcoin heb je?”

De auteur tweette gisteren het volgende, terwijl hij refereerde naar het feit dat Warren Buffet’s Berkshire Hathaway uit banken is gestapt:

“Waarom is Buffet uit banken gestapt? Banken zijn failliet. Grote bankencrisis komt snel. [De] Fed [en] Treasury die het banksysteem over gaan nemen? Fed en Treasury ‘helikopteren nepgeld’ rechtstreeks naar mensen om massale rellen te voorkomen? Geen tijd om erover na te denken. Hoeveel goud, zilver en Bitcoin heb je?”

Volger is het met Robert Kiyosaki eens

Een aantal van de 1,4 miljoen volgers van Kiyosaki trok zijn uitspraken over Bitcoin in twijfel en sommige adviseerden andere investeringen. Een ander persoon reageerde echter op de tweet van Kiyosaki en zei dat het “zeer onverantwoordelijk was om geen Bitcoin te bezitten”.

Hij ging verder met:

“Sommigen zeggen dat ze zich niet een hele Bitcoin kunnen veroorloven, net als goud, [maar] je kunt er een deel van kopen. [Een] Bitcoin heeft 100 miljoen eenheden genaamd Satoshis. Begin met het kopen van Satoshis en binnen de kortste keren heb je een hele Bitcoin en nog veel meer.”

De auteur van “Rich Dad, Poor Dad” tweette afgelopen april soortgelijke verklaringen, toen de Amerikaanse regering begon met het verspreiden van stimuleringsmaatregelen. Destijds zei Kiyosaki dat de “dood van de dollar” op handen was.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN